Το πιο λευκό χαμόγελο: μυστικά ομορφιάς για κάτασπρα δόντια

Το πιο λευκό χαμόγελο: μυστικά ομορφιάς για κάτασπρα δόντια

Ένα όμορφο και φωτεινό χαμόγελο είναι αρκετό για να γοητεύσει και να προκαλέσει κύματα συμπάθειας. Πόσο μάλλον όταν αυτό «στολίζεται» από λευκά και υγιή δόντια! Υπάρχουν τρόποι για να αποκτήσετε ένα υπέροχο λευκό χαμόγελο και μάλιστα με αυτά τα κόλπα θα κάνουν τα δόντια σας να λάμπουν!

Μπανάνα

Καθαρίστε μια μπανάνα, κόψτε την κομματάκια μέχρι να γίνει πολτός και στη συνέχεια πάρτε το μείγμα και τρίψτε με αυτό τα δόντια (όπως θα κάνατε με μια οδοντόπαστα). Δύο λεπτά αργότερα, βουρτσίστε τα δόντια με την κανονική οδοντόπαστά σας και απολαύστε ένα λευκότερο χαμόγελο.

Φράουλες 

Μπορείτε απλά να τις φάτε, να τις τρίψετε στα δόντια ή να φτιάξετε μια πολύ απλή συνταγή μαζί με μαγειρική σόδα. Λιώστε 1 φράουλα και ανακατέψτε με μισό κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα. Βάλτε το μείγμα στην οδοντόβουρτσα και βουρτσίστε. Αφήστε το στα δόντια για 5 λεπτά και στη συνέχεια ξεβγάλτε (το οδοντικό νήμα μπορεί να αφαιρέσει τα υπολείμματα). Χρησιμοποιήστε αυτή την συνταγή μία ή δύο φορές μέσα στο μήνα. 

Πορτοκάλι

Το πιο εύκολο κόλπο! Πάρτε μια φλούδα πορτοκαλιού και τρίψτε τα δόντια σας με αυτή. Η φλούδα του πορτοκαλιού θα κάνει τα δόντια λευκά και θα τους δώσει λάμψη. Βουρτσίστε στη συνέχεια και ξεπλύνετε.

Αλάτι

Το αλάτι δρα ως απολυμαντικό που σκοτώνει τα βακτήρια του στόματος που προκαλούν κακή αναπνοή και ουλίτιδα.  Ανάμειξε ½ κ.σ. αλάτι και ¼ φλιτζάνι νερό, μέχρι να διαλυθεί το αλάτι. Ξεπλύνετε το στόμα σας με το διάλυμα φροντίζοντας να πάει σε όλα τα σημεία του στόματος. Έπειτα, μπορείτε να το φτύσετε και να ξεπλύνετε το στόμα σας με νερό.

v