Ψυχολογικό Τεστ: ποια είναι η πραγματική σου ηλικία;

Ψυχολογικό Τεστ: ποια είναι η πραγματική σου ηλικία;

Mήπως νιώθεις μεγαλύτερη στην ηλικία απ' ότι είσαι; Μήπως είσαι πιο σοφή απ' ότι οι συνομήλικοί σου; Αν είχες ποτέ αυτή την απορία, αυτό το τεστ θα σου δείξει την πραγματική σου ηλικία! Αν πάλι δεν είχες αναρωτηθεί ποτέ, είναι ευκαιρία να δείς αν η ηλικία της καρδιάς σου συμβαδίζει με αυτήν της ταυτότητάς σου.

Διάλεξε τη σειρά με τα χρώματα που σε εκφράζει περισσότερο

 Τι είναι πιο σημαντικό για σένα;

Τι δεν μπορείς να ανεχτείς με τίποτα;

Τι από τα παρακάτω θα ήθελες να φας αυτή τη στιγμή;

Αγαπημένο μάθημα στο σχολείο;

 

Ιδανικό μέρος για διακοπές;

 

Πώς αισθάνεσαι αυτή τη στιγμή;

Aγαπημένο είδος ταινίας;

Τι είναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις;

1. Ένα κύπελλο
2. Μια γυναίκα που στέκεται στην πόρτα.
3. Δύο άντρες που τραγουδούν.
4. Πρόσωπα ηλικιωμένου ζευγαριού 

Αποτελέσματα

Πρόσθεσε τους αριθμούς που επέλεξες και βρες πόσο χρονών είσαι τελικά!

10-19 βαθμούς= 9 χρονών: Όσα χρόνια και αν κουβαλάς στην πλάτη σου, στην πραγματικότητα παραμένεις παιδί στην ψυχή. Ο «Πίτερ Παν» που δεν θέλει να μεγαλώσει, αλλά προτιμά να ζει με την χαρά ενός παιδιού. Είσαι η ψυχή της παρέας και όλοι σε θεωρούν πολύ χαρισματική.

20-29 βαθμούς=15-19 χρονών: Η ψυχή σου θα παραμείνει αιώνια έφηβη. Είσαι τυχερή γιατί ακόμα ενθουσιάζεσαι, όπως τότε και ζεις τη ζωή σου στο τώρα! Με το χαμόγελο στα χείλη και με την αισιοδοξία που σε χαρακτηρίζει δεν σε σταματά τίποτα!

30-33 βαθμούς=20-29 χρονών: Νιώθεις νέα και ταυτόχρονα έχεις τη σοφία και την εμπειρία που χρειάζεσαι για να αποφεύγεις λάθη! Ξέρεις τι θέλεις και πώς να το διεκδικείς. Μπράβο!

34-37 βαθμούς= 29-45 χρονών: Κάθε πράξη φέρνει και ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα και αυτό το ξέρεις καλά. Δεν αφήνεις τα συναισθήματα να καπελώνουν τη λογική σου γι' αυτό και συνήθως παίρνεις τις καλύτερες αποφάσεις για σένα, αλλά και για τους άλλους!

38-40 points=55 χρονών: Δεν έχεις την ανάγκη να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν! Έχεις αγαπήσει τον εαυτό σου όπως είναι και γι' αυτό που είναι και όλοι μαγεύονται από την αυτοπεποίθηση και την ηρεμία που εκπέμπεις.

Πηγή: brightside.me

v