Κομψοί τρόποι να φορέσεις το ανδρικό πουκάμισο

Κομψοί τρόποι να φορέσεις το ανδρικό πουκάμισο

Κι όμως το ανδρικό πουκάμισο μπορεί να φορεθεί και να υποστηριχτεί κομψά από τις γυναίκες! Με τους σωστούς συνδυασμούς και τα κατάλληλα αξεσουάρ, μπορείτε να το φοράτε απ' το πρωί έως το βράδυ, κλέβοντας τις εντυπώσεις. Μην περιμένετε άλλο!Κλέψτε απ' το έτερον ήμισυ το πουκάμισό του και τολμήστε να το φορέσετε στις εξόδους σας με τον πιο σικ τρόπο.

Πάνω από ζιβάγκο

Ένας κομψός τρόπος για να αναδείξετε το ανδρικό πουκάμισο, είναι να φορέσετε ένα λεπτό ζιβάγκο από μέσα. Αφήστε ξεκούμπωτα μερικά κουμπιά και συνδυάστε το με maxi φούστα, τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι. Το συγκεκριμένο outfit μπορεί να φορεθεί απ' το πρωί έως το βράδυ και να μας βγάλει ασπροπρόσωπες σε κάθε περίσταση.

Με κορσέ-τοπ

Ένας απίθανος και πολύ κομψός συνδυασμός είναι το πουκάμισο με έναν κορσέ-τοπ. Μόλις φορεθούν μαζί το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά πρωτότυπο και σικ. Εκμεταλλευτείτε την τεχνική του layering φορώντας τον ελαστικό κορσέ πάνω από το πουκάμισο σαν ζώνη με παντελόνι!

Πλεκτό τιραντάκι ή γιλέκο

Διαχρονικός και σικ συνδυασμός το πουκάμισο και το γιλέκο. Αλλάζει τη δυναμική στο ντύσιμό σας δίνοντας χάρη και κομψότητα. Συνδυάστε το με φούστες midi ή mini φούστες (για τις πιο τολμηρές) και φυσικά με παντελόνι-κατά προτίμηση καμπάνα.

Πουλόβερ

Το πουλόβερ είναι κομμάτι-πασπαρτού και ίσως από τους πιο ωραίους συνδυασμούς που μπορείτε να κάνετε με το πουκάμισο. Σε κοντή γραμμή ή μακριά, στενή ή φαρδιά, το αποτέλεσμα είναι κομψό και μοντέρνο. Ένας συνδυασμός που μπορεί να φορεθεί απ' το πρωί ως το βράδυ!

Δερμάτινο κολάν ή παντελόνι

Tα κολάν και τα παντελόνια από δερματίνη αποτελούν πλέον ένα διαχρονικό κομμάτι στην γκαρνταρόμπα μας και όταν συνδυαστούν με το ανδρικό πουκάμισο δίνουν μια ιδιαίτερα θηλυκή και σέξι νότα στην εμφάνισή μας.

Φωτογραφίες: pinterest.com

v