Άνετη έγκυος, κομψή λεχώνα: ρούχα που σας κολακεύουν πριν και μετά τη γέννα

Άνετη έγκυος, κομψή λεχώνα: ρούχα που σας κολακεύουν πριν και μετά τη γέννα

Κατά την εγκυμοσύνη το σώμα μας αλλάζει με άμεσες επιπτώσεις στην γκαρνταρόμπα μας που πρέπει να προσαρμοστεί άρων άρων στις νέες συνθήκες. Η προσαρμογή αυτή, όμως, δε χρειάζεται να περιλαμβάνει μόνο τα λεγόμενα «ρούχα εγκυμοσύνης». Υπάρχουν πολλά αεράτα, όσο και σικ κομμάτια που μπορούμε να φορέσουμε, όχι μόνο στην εγκυμοσύνη, αλλά και μετά, χωρίς να θυσιάσουμε καθόλου απ’ την κομψότητα και το προσωπικό μας στιλ.

Τουνίκ, η αεράτη

Τι να πει κανείς για τις πολλαπλές χρήσεις του γνωστού αέρινου oversize top που καλύπτει ατέλειες και «εξογκώματα» και κολακεύει τα σημεία που αφήνει ακάλυπτα (μπράτσα, λαιμό) με τις σικ λεπτομέρειές του. Αγοράστε 2-3 όμορφες τουνίκ για την εγκυμοσύνη, συνδυάστε τις με τα κλασικά κολάν ή τζιν εγκυμοσύνης και κρατήστε τις για υπέροχα oversize λουκ μετά τη γέννα. Όχι μόνο θα σας βολέψουν μέχρι να «ξανασφίξετε», αλλά θα σας διευκολύνουν και με τον θηλασμό.

Μάξι φόρεμα, το αριστοκρατικό

Επιλέξτε το σωστό ύφασμα, κάτι σε ντραπέ στιλ και παλ χρωματισμούς (που δεν διαγράφει απόλυτα, αλλά καλύπτει τις έξτρα καμπύλες σας) και το κλασικό μακρύ φόρεμα θα γίνει το αγαπημένο σας ρούχο, όχι μόνο κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την εγκυμοσύνη. Σωστά φορεμένο, το μάξι φόρεμα δεν «προδίδει» τη μέση και τους γοφούς, κολακεύει το ντεκολτέ και τους ώμους κι έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα: την τεράστια ποικιλία σε υφάσματα, χρώματισμούς και prints.

Cardigan, το διαχρονικό

Προφανώς, δεν μιλάμε για την κλασική εκδοχή (αυτής με τα κουμπιά) της αγαπημένης ανοιχτής πλεχτής ζακέτας, αλλά μια πιο ριχτή, ακανόνιστη βερσιόν που αγκαλιάζει χαλαρά την κοιλίτσα και τους γοφούς σας και κλείνει ελαφρώς (με πλεχτή ζώνη ή κουμπί) ή και καθόλου. Όταν γεννήσετε με το καλό, το χαλαρό σας cardigan παραμένει μάχιμο, αφού μπορεί να εξυπηρετήσει άνετα ένα φθινοπωρινό ή ανοιξιάτικο σύνολο με πολλά layers, λειτουργώντας ως ελαφρύ πανωφόρι.

Κρουαζέ φόρεμα, το ευέλικτο

Ως ρούχο που, από τη φύση του, προσαρμόζεται σε διαφορετικούς σωματότυπους, το κρουαζέ φόρεμα είναι ότι πρέπει για να εξασφαλίσετε την άνεση κατά την εγκυμοσύνη και την κομψότητα κατά τη λοχεία και ακόμη παραπέρα. Ανοιχτό μπροστά, επιτρέπει τη μία πλευρά να κλείσει πάνω απ’ την άλλη με μια υφασμάτινη ζώνη, προσφέροντας ευελιξία σε όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης. Μετά τη γέννα, το κλείσιμο προσαρμόζεται και πάλι στο σώμα κι έτσι έχετε ακόμη μια στιλάτη επιλογή στη ντουλάπα σας.

Oversize μπλούζα, η παντός καιρού

Η κλασική oversize μπλούζα (φούτερ, πλεχτή ή ό,τι άλλο αγαπάτε) είναι αεράτη, άνετη κι έτοιμη να φορεθεί πάνω απ’ την κοιλιά σας (αγοράστε την πριν «φουσκώσετε» και φροντίστε να φτάνει κάτω απ’ τον καβάλο) με τα αγαπημένα σας skinny jeans ή ένα ωραίο κολάν, μονόχρωμο ή εμπριμέ. Μετά το χαρμόσυνο γεγονός, η oversize μπλούζα σας θα παραμείνει ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, κατάλληλη για μια σειρά από κομψά και άνετα casual σύνολα.

Καλές αγορές!

v