8 στιλιστικά κόλπα για να δείχνεις πιο αδύνατη

8 στιλιστικά κόλπα για να δείχνεις πιο αδύνατη

Eάν έχεις πάρει λίγα κιλά παραπάνω λόγο καραντίνας, τηλεργασίας ή έτσι απλά, δεν χρειάζεται να προσπαθείς να χωρέσεις σε μικρότερα νούμερα για να φαινεσαι πιο αδύνατη. Για την ακρίβεια, τα μικρά νούμερα δεν σε κολακεύουν! Ωστόσο, υπάρχουν μυστικά και κόλπα που θα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο ψηλή και πιο... αδύνατη:

Παντελόνια μέχρι τον αστράγαλο

Τα τζιν και τα παντελόνια θα πρέπει να φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο ή λίγο πιο πάνω. Τα σκούρα χρώμα και τα ρούχα χωρίς πιέτες είναι τα πιο κολακευτικά.

Φούστες μέχρι το γόνατο

Διάλεξε pencil φούστες που φτάνουν μέχρι μέχρι ακριβώς πάνω απ’ το γόνατο ή ακριβώς από κάτω. Οτιδήποτε πιο κοντό μπορεί να τονίζει υπερβολικά τα πόδια σου και οτιδήποτε πιο μακρύ μπορεί να σε κάνει να δείχνεις πιο κοντή. Μείνε μακριά από φαρδιά σορτς και κάπρι.

Ψηλοκάβαλα παντελόνια

Πειραματίσου με τα ψηλόμεσα, στενά τζιν σε σκούρες αποχρώσεις ή μαύρα. Η ψηλή μέση θα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται μακρύτερα, ειδικά όταν συνδυάζεται με μία μπλούζα ή t-shirt από μέσα ή ένα ελαφρώς cropped top.

Aξεσουάρ

Τα παπούτσια στο χρώμα του δέρματος και τα μυτερά χωρίς λουράκια στον αστράγαλο θα δώσουν ύψος. Όσο για τα κοσμήματα, διάλεξε κομμάτια με μάκρος. Μακριά κολιέ και σκουλαρίκια θα δώσουν έξτρα μήκος στο outfit σου.

Mονόχρωμο look

Το total black είναι πάντα κομψό αλλά τα υπόλοιπα σκούρα χρώματα είναι εξίσου κολακευτικά. Δώσε μια ευκαιρία στα σκούρα πράσινα, κόκκινα και μπλε. Το μονόχρωμο look θα κάνει το σώμα σου να φαίνεται ψηλόλιγνο. Μείνε μακριά από πολύ ανοιχτές αποχρώσεις.

Λεπτές ζώνες

Σε μπλούζες που είναι φαρδιές και αέρινες, πρόσθεσε μια λεπτή ζώνη. Μείνει μακριά από οτιδήποτε πολύ χοντρό, μία τέτοια ζώνη θα «κόψει» το σώμα σου στα δύο και θα σε κάνει να φαίνεσαι κοντύτερη.

Μικρές τσάντες

Οι oversized τσάντες δεν δείχνουν κολακευτικές στα περισσότερα σώματα. Για μια βραδινή έξοδο, προσπάθησε να χωρέσεις τα απαραίτητα σε μία μεσαίου μεγέθους τσάντα ή clutch.

Διάλεξε τις σωστές ρίγες 

Oι κάθετες ρίγες δίνουν ύψος στην σιλουέτα σου. Για να δώσεις έμφαση στη μέση, διάλεξε διαγώνιες ρίγες που θα σου δώσουν και το μήκος των οριζόντιων ριγών και την έμφαση στη μέση. 

Ανανέωσε τα πανωφόρια σου

Ένα παλτό που φτάνει μέχρι τη μέση του μηρού θα σου δώσει ύψος. Ακόμα ένα χαρακτηριστικό που θα έπρεπε να δώσεις βάση στα πανωφόρια είναι οι ζώνες που δημιουργούν έμφαση στη μέση.

v