Πλεκτό φόρεμα: πώς να φορέσετε το αγαπημένο κομμάτι της φετινής μόδας

Πλεκτό φόρεμα: πώς να φορέσετε το αγαπημένο κομμάτι της φετινής μόδας

Ένα πλεκτό φόρεμα ή ένα πλεκτό, μακρύ και φαρδύ πουλόβερ έχουμε όλοι στην ντουλάπα μας! Φοριέται όλες τις ώρες, είναι άνετο και συνδυάζετε άψογα με sneakers, ψηλοτάκουνες γόβες ή μπότες μέχρι το γόνατο. Φέτος, μάλιστα, είναι το trend που θ αφορεθεί πολύ...

Κοντό πλεκτό φόρεμα με μπότες πάνω από το γόνατο

Οι μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο, εκτός από το ότι αναδεικνύουν τα πόδια σας, συνδυάζονται άψιγα και με τα πλεκτλα, κοντά φορέματα. Τα χρώματα που θα φορεθούν φέτος, είναι το λευκό, το εκρού, το μοβ και το χακί.







Πλεκτό φόρεμα με δερμάτινο κολάν ή skinny jeans

Επίσης όμορφα και σέξι είναι τα κοντά πλεκτά μπλουζο-φορέματα με στενά τζιν παντελόνια ή κολάν. Μάλιστα μπορείς να τα φορέσεις βάζοντας το μπροστινό μέρος μέσα απ' το παντελόνι για να δημιουργήσεις μια ασυμμετρία.

Πλεκτό φόρεμα για casual εμφάνιση

Μπορείς να φορέσεις το πλεκτό σου φόρεμα, κοντό ή μακρύ, με sneakers, αθλητικά παπούτσια ή αρβυλάκια για πιο casual εμφάνιση. Μία εμφάνιση εντυπωσιακή και άνετη που κερδίζει τις εντυπώσεις!







Πλεκτό μπλουζοφόρεμα με ζώνη

Εάν θέλετε να δώσετε διαφορετικό στυλ στο πλεκτό σας φόρεμα και να κάνετε τη μέση σας να δείχνει πιο λεπτή, συνδυάστε το με μία λεπτή ζώνη, φορεμένη ψηλά στη μέση. 





Πλεκτό φόρεμα με πουκάμισο ή δαντέλα από κάτω

Αν πιστεύεις ότι το φόρεμα σου είναι κοντό ή πολύ απλό για τις βραδινές σου βόλτες μπορείς να φορέσεις από μέσα είτε ένα σχετικά μακρύ πουκάμισο είτε δαντέλα. Έτσι, θα δώσεις στο outfit σου αυτό το κάτι διαφορετικό...

Φωτογραφίες: Pinterest.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v