Καβάλα: νεαρός διανομέας μεταφέρει δωρεάν φάρμακα και φαγητό σε συμπολίτες του

Καβάλα: νεαρός διανομέας μεταφέρει δωρεάν φάρμακα και φαγητό σε συμπολίτες του

Εδώ και λίγες μέρες η χώρα έχει μπει σε γενική καραντίνα για 2η φορά μέσα στην πανδημία και η αλληλεγγύη είναι το πιο πολύτιμο αγαθό των ημερών. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα, λοιπόν, όταν βλέπουμε κινήσεις όπως αυτή του νεαρού Καβαλιώτη διανομέα, ο οποίος έσπευσε απ’ την πρώτη μέρα κιόλας να θέσει τον εαυτό του (και το μηχανάκι του) στη διάθεση των συμπολιτών του που έχουν ανάγκη από φάρμακα και τρόφιμα.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Τσιλιγκίρογλου που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μια ανακοίνωση, μέσα από την οποία συστήνεται στους συμπολίτες του και γνωστοποιεί πως έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει εντελώς δωρεάν φάρμακα και φαγητό σε όσους τα έχουν ανάγκη. Μάλιστα, κοινοποίησε και το κινητό του τηλέφωνο για να επικοινωνούν μαζί του όσοι χρειάζονται την πολύτιμη βοήθειά του.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος της Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης κάλεσε στο γραφείο του τον νεαρό διανομέα για να τον συγχαρεί για την εθελοντική προσφορά του στη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, λέγοντας πως τέτοιου είδους πρωτοβουλίες λειτουργούν ως παράδειγμα προς μίμηση για το σύνολο της καβαλιώτικης κοινωνίας.

Εμείς με τη σειρά μας, δίνουμε συγχαρητήρια στον υπέροχο αυτόν άνθρωπο κι ελπίζουμε η είδηση να πυροδοτήσει πολλές τέτοιες εθελοντικές κινήσεις που ομορφαίνουν κάπως τις δύσκολες μέρες που περνάμε.

Πηγή: news247.gr

v