Κορονοϊός: 25χρονος το νεότερο θύμα της πανδημίας στη χώρα μας

Κορονοϊός: 25χρονος το νεότερο θύμα της πανδημίας στη χώρα μας

Δυστυχώς, ένας ακόμη συνάνθρωπός μας έχασε χθες την μάχη με τον κορονοϊό και κατέληξε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου νοσηλευόταν. Μόνο που αυτή τη φορά πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο, ένα 25χρονο νεαρό που σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ αποτελεί το νεότερο θύμα της πανδημίας στη χώρα μας.

Ο 25χρονός από την Δήμητρα Σερρών εισήλθε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών με συμπτώματα κορονοϊού και έπειτα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου», όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο 25χρονος είχε υποκείμενα νοσήματα. Ο βουλευτής Σερρών Λευτέρης Αβραμάκης ανακοίνωσε τον χαμό του νεαρού με μια ανάρτηση στα social media.

«Σε σένα που δεν πιστεύεις, σε σένα που νομίζεις ότι όλα είναι ψέματα, σε σένα που νομίζεις ότι δεν κολλάει, σε σένα που νομίζεις ότι στο εμβόλιο θα έχει τσιπάκια, σε σένα που δεν υπολογίζεις την υγεία σου, σε σένα που δεν υπολογίζεις την υγεία ΜΑΣ και απλά κυκλοφορείς ανενόχλητος χωρίς μάσκα. Σε σένα απευθύνομαι ανεύθυνε άνθρωπε. Σήμερα μας στέρησε έναν νέο. Αυτός ο φονικός ιός σήμερα στέρησε την ζωή από έναν 25χρονο. Χάσαμε έναν φίλο, έναν συμμαθητή, έναν συγχωριανό. Έτσι απλά χωρίς πολλά πολλά. Γιατί και κολλάει και σκοτώνει.»

Πηγή: lifo.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v