Ε. Πρεζεράκου: κάντε μια ευχή για την 7χρονη Αναστασία που παλεύει με τον καρκίνο

Ε. Πρεζεράκου: κάντε μια ευχή για την 7χρονη Αναστασία που παλεύει με τον καρκίνο

Πριν από λίγο καιρό, η 7χρονη ανηψιά της Έρρικας Πρεζεράκου, Αναστασία Τριανταφυλάκη, διαγνώστηκε με μια σπάνια επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο. Με τη στήριξη του κόσμου, η μικρή βρέθηκε στο Χιούστον του Τέξας για να λάβει μια πολύ ειδικευμένη θεραπεία που μπορεί να της χαρίσει το προβάδισμα στον δύσκολο αγώνα της με την επάρατη νόσο.

Δίπλα στη μικρή, στάθηκε απ’ την πρώτη στιγμή η θεία της και πρωταθλήτρια του στίβου Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία ζήτησε προσωπικά τη συμβολή όλων στη μάχη που επρεπε να δώσει η ανηψούλα της. Πρόσφατα, μάθαμε πως η θεραπεία της Αναστασίας πηγαίνει πολύ καλά, αν και έχει ακόμη πολύ και δύσκολο δρόμο μπροστά της.

Αυτές τις μέρες, η αγαπημένη της θεία – που μας ενημερώνει συχνά πυκνά – έκανε μια νέα έκκληση για βοήθεια σε όλους όσους παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην περιπέτεια της μικρής. Μέσα απ’ τον λογαριασμό της στο facebook, ζήτησε να στείλουμε όλοι τη θετική μας ενέργεια στην Αναστασία μ’ αυτά τα σπαρακτικά λόγια:

«Αν θέλεις κλείσε τα μάτια και μέσα από την καρδιά σου στείλε μια ευχή να αντικατασταθούν τα καρκινικά κύτταρα στο κεφαλάκι της Αναστασίας με υγιή. Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.»

Εμείς κλείσαμε τα μάτια και ευχηθήκαμε να επιστρέψει σύντομα η μικρή δυνατή και χαρούμενη!

v