Στην παλιά της συμμαθήτρια έκανε το πιο σπουδαίο δώρο: έφερε στον κόσμο το παιδί της!

Στην παλιά της συμμαθήτρια έκανε το πιο σπουδαίο δώρο: έφερε στον κόσμο το παιδί της!

To 2020 ήταν, χωρίς καμία υπερβολή, το έτος όπου οι προσπάθειες των γιατρών και των νοσοκόμων αναγνωρίστηκαν παγκοσμίως. Χειροκροτήθηκαν για το θάρρος και την ανιδιοτέλειά τους και έγιναν οι νέοι ήρωες των παιδιών. Μια νοσοκόμα απ' το Μίσιγκαν, ωστόσο αξίζει βραβείο-και είτε το πιστεύετε είτε όχι, ο λόγος δεν έχει καμία σχέση με τον κορονοϊό!

 

 

Αφού διάβασε μια ανάρτηση στο Facebook από μια παλιά της συμμαθήτρια στο Λύκειο, η Christy Αvecedo αποφάσισε να επικοινωνήσει μαζί της και να αλλάξει τη ζωή της προς το καλύτερο.

Η φίλη της Katy Sanchez, το 2017  διαγνώστηκε με μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο. Είχε μόλις παντρευτεί και ανυπομονούσε να γίνει μητέρα, όμως, δυστυχώς το όνειρό της πάγωσε μόλις έμαθε τα νέα για την υγεία της.

Μετά από 3 χρόνια εντατικών θεραπειών η Katy νίκησε τον καρκίνο αλλά οι γιατροί την αποθάρρυναν απ' το να μείνει έγκυος εξαιτίας των φαρμάκων που λάμβανε τόσο καιρό. 

Τα νέα την καταρράκωσαν στην αρχή όμως δεν το έβαλε κάτω, καθώς με τον σύζυγό της έψαξαν εναλλακτικούς τρόπους για να γίνουν γονείς. Και βρήκαν αυτόν που τους ταίριαξε! Η ανάρτησή της στο Facebook στην οποία εξηγούσε την περιπέτεια υγείας της και το γεγονός ότι ψάχνει για παρένθετη μητέρα συγκέντρωσε πολλά σχόλια και θετικές αντιδράσεις και μία από αυτές ήταν και της Christy.

Η νοσοκόμα είναι μητέρα ήδη δυο παιδιών και ξέρει από πρώτο χέρι τις χαρές της μητρότητας και γι'αυτόν τον λόγο δεν δίστασε ούτε στιγμή να προσφέρει τη βοήθειά της.

Τελικά, πριν από 3 μήνες η Katy έγινε η μαμά ενός υγιέστατου και όμορφου κοριτσιού και με την παλιά της συμμαθήτρια έγιναν ξανά αχώριστες φίλες.

Πηγή: mom.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v