Μητέρα ανηλίκων: «Ο σταθμάρχης ήταν τραμπούκος. Χτύπησε και απείλησε τα παιδιά μου»

Μητέρα ανηλίκων: «Ο σταθμάρχης ήταν τραμπούκος. Χτύπησε και απείλησε τα παιδιά μου»

Η υπόθεση ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του μετρό που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τα δύο ανήλικα αδέλφια, έχει σοκάρει το πανελλήνιο και έχει απασχολήσει έντονα τις αρχές.  Ένα 24ωρο προτού απολογηθούν οι ανήλικοι δράστες για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, η μητέρα τους δηλώνει αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα για να υπερασπιστεί τα παιδιά της, υποστηρίζοντας πως ο σταθμάρχης ήταν «τραμπούκος» και λέει ψέματα. 

Παρότι ο σταθμάρχης παραλίγο να μείνει ανάπηρος από τον ξυλοδαρμό του 17χρονου και του 15χρονου, η μητέρα τους δήλωσε στο Mega τα εξής:

«Θα γίνω σκύλα για τα παιδιά μου, θα τα υποστηρίξω μέχρι τέλους, γιατί ξέρω τι παιδιά έχω. Δεν είναι αλήτες, υπέστησαν μπούλινγκ, τους επιτέθηκε. Χειροδίκησε στον μεγάλο, ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης. Τα παιδιά μου διασύρθηκαν, κατακρεουργήθηκαν».

Η πρόθεσή της είναι να στηρίξει τους δυο της γιους, επιρρίπτοντας ευθύνες στον σταθμάρχη: «Θα φανώ δυνατή για τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή τα πίστεψα σ’ αυτά που μου είπαν. Ξέρω τι παιδιά έχω, γι’ αυτό παλεύω. Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και ας βγει να πει την αλήθεια».

Όσο γα τον σταθμάρχη, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες της μαμά των θυτών, ήταν εκείνος που προκάλεσε τα δυο αγόρια: «Τα χτύπησε, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι» πρόσθεσε. Ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης. Θα πουληθώ για τα παιδιά μου, αλλά θα βγει η αλήθεια» κατέληξε.

v