Μπαμπάς έκοψε τα μαλλιά της 7χρονης κόρης του επειδή ήταν ανυπάκουη 

Μπαμπάς έκοψε τα μαλλιά της 7χρονης κόρης του επειδή ήταν ανυπάκουη

Είναι αλήθεια ότι θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας, όμως, πολλές φορές παρά τις καλύτερες προθέσεις μας κάνουμε λάθη. Αυτό συνέβη και με αυτόν τον μπαμπά, ο οποίος απείλησε την 7χρονη κόρη του ότι θα την κουρέψει και εν τέλει το έκανε. Αργότερα μοιράστηκε την ιστορία του στο Reddit, ρωτώντας αν έπραξε σωστά και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Καμιά φορά, ενώ ξέρουμε ότι δεν είναι σωστό, πέφτουμε στην παγίδα των κούφιων απειλών προκειμένου τα παιδιά μας να μας ακούσουν και να μην κάνουν του κεφαλιού τους. 

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η 7χρονη κόρη του έχει μακριά μαλλιά μέχρι την μέση και παρά το μάκρος αρνείται να τα βουρτσίσει. Κάθε πρωί τσακώνονται για τον ίδιο λόγο με αποτέλεσμα να αργούν οικογενειακώς στις υποχρεώσεις τους. Κάποια στιγμή την απείλησε ότι αν δεν αλλάξει στάση, θα την κουρέψει. Η μικρή δεν τον πίστεψε και συνέχισε το ίδιο τροπάριο. Μέχρι που ο μπαμπάς της έκανε τα λόγια του πράξη!

Παρόλο που η μητέρα του κοριτσιού πήρε το μέρος του άντρα της, η μαμά και η αδερφή του «δράστη» έγιναν έξαλλες μαζί του. Όπως ο ίδιος είπε: «Η κόρη μου ήταν απαρηγόρητη και έκλαιγε συνεχώς μέχρι να φτάσουμε στο σπίτι της γιαγιάς της. Όταν είπα στην μητέρα μου και την αδερφή μου τι έγινε, αναστατώθηκαν πολύ και μου είπαν ότι έκανα ένα τρομερό λάθος, το οποίο μπορεί να είναι επιζήμιο για την κόρη μου.»

Αργότερα απευθύνθηκε στους χρήστες του Reddit ζητώντας τους την άποψή τους. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αντιδράσεις ήταν πολλές με μερικούς να...δικάζουν τον μπαμπά και άλλους να παίρνουν το μέρος του.

Μια χρήστης μάλιστα τον συμβούλευσε: «Σας προτείνω να καθίσετε με την κόρη σας και να ζητήσετε συγνώμη για αυτό που συνέβη.»

Πηγή: tiffytaffy.com

v