Αποκαλύψεις Μπεκατώρου: 11χρονη το θύμα της νέας καταγγελίας για σεξουαλική κακοποίηση

Αποκαλύψεις Μπεκατώρου: 11χρονη το θύμα της νέας καταγγελίας για σεξουαλική κακοποίηση

Εχθές, η χρυσή Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου κατέθεσε στον εισαγγελέα λεπτομέρειες για την σεξουαλική κακοποίηση μίας ακόμα αθλήτριας από μεγαλοπαράγοντα της Ομοσπονδίας, που συνέβη πριν εννέα χρόνια. Αυτό σημαίνει πως η υπόθεση δεν παραγράφεται και θα ακολουθήσουν καταθέσεις μέχρι να φτάσει στα δικαστήρια.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Νίκος Κακλαμανάκης, η νεαρή αθλήτρια που κακοποιήθηκε από μεγαλοπαράγοντα όταν ήταν μόλις 11 ετών! Πλέον είναι ενήλικη και αναμένεται να κληθεί από τον εισαγγελέα για κατάθεση. 

Τι κατέθεσε στον εισαγγελέα η Σοφία Μπεκατώρου

Η Σοφία Μπεκατώρου στην 3ωρη κατάθεσή της μίλησε με λεπτομέρειες όλα όσα έζησε πριν 23 χρόνια, παρόλο που η υπόθεση έχει παραγραφεί και επί της ουσίας δεν μπορεί να ερευνηθεί από τη δικαιοσύνη και να αποδοθούν ευθύνες.

«Ελπίζω με αφορμή την προσωπική μου υπόθεση να βγουν να μιλήσουν και άλλες γυναίκες, που έχουν βιώσει τη σεξουαλική κακοποίηση, έτσι ώστε να μπορέσει η κοινωνία μας να είναι πιο υγιής και να μην φοβόμαστε», είπε ολοκληρώνοντας την κατάθεσή της.

Επίσης, η κορυφαία ιστιοπλόος μαζί με τον χρυσό ολυμπιονίκη Νίκο Κακλαμανάκη πρότειναν οκτώ νέους μάρτυρες να εξεταστούν από τον Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου που χειρίζεται το φάκελο, ενώ κατά την αποχώρησή της από τον εισαγγελέα η Σοφία Μπεκατώρου δήλωσε: 

«H προσπάθεια που ξεκινήσαμε τις καταγγελίες του Νίκου Κακλαμανάκη στη Βουλή και η συσπείρωση που κάναμε με όλους τους αθλητές, ελπίζουμε ότι θα βοηθήσει στην εξυγίανση του αθλητισμού».

v