Ντελιβεράς βρήκε στον δρόμο ένα μωράκι 5 μηνών και το… παρέδωσε στην μαμά του!

Ντελιβεράς βρήκε στον δρόμο ένα μωράκι 5 μηνών και το… παρέδωσε στην μαμά του!

Μια απίστευτη είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου από χθες, με έναν οδηγό κούριερ που βρήκε ένα μωράκι 5 μηνών στην άκρη του δρόμου και, με τη βοήθεια των κατοίκων της περιοχής και της αστυνομίας, το παρέδωσε στην μητέρα του και έγινε ήρωας!

«Όταν πήγα κοντά στο μωρό, ήθελα να κλάψω. Σκέφτηκα πως είναι αδύνατο να υπάρχει ένα μωρό παρατημένο στο δρόμο» δήλωσε ο Flores στο ABC News.

Σύμφωνα με κάμερα που υπάρχει σε σπίτι της γειτονιάς, το μωρό βρισκόταν στο δρόμο για 22 λεπτά. Παρόλο που πέρασαν αρκετοί οδηγοί και κούριερ από το σημείο, μόνο ο Flores το εντόπισε και σταμάτησε. 

Ο οδηγός - ήρωας ειδοποίησε έναν γείτονα και κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία έψαχνε ήδη για το μωρό εκεί κοντά. 

«Ρώτησα έναν γείτονα αν το μωρό είναι δικό τους και ειδοποίησα την αστυνομία. Πολύ γρήγορα έφτασαν στο σημείο 5 με 10 περιπολικά, μαζί με την μαμά του μωρού που έκλαιγε απαρηγόρητη. Με ενημέρωσαν πως το μωρό το είχαν κλέψει και το είχαν βάλει σε ένα αυτοκίνητο».

Το αστυνομικό τμήμα του Χιούστον έχει επιβεβαιώσει την είδηση πως ακόμα δεν έχουν γίνει συλλήψεις, και ζήτησε από τους κατοίκους της περιοχής να ενημερώσουν τις αρχές αν εντοπίσουν οτιδήποτε ύποπτο. 

Ο ντελιβεράς που έγινε ήρωας, πάλι, δήλωσε πως αυτό ήταν ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί στη δουλειά του μέχρι τώρα: «Έχω παραδώσει χιλιάδες πακέτα, αλλά αυτή ήταν η καλύτερη παράδοση που έκανα ποτέ».

Πηγή: abcnews.go.com

v