15χρονος στραγγάλισε τη μητέρα του επειδή τον μάλωσε για τους βαθμούς τους σχολείου

15χρονος στραγγάλισε τη μητέρα του επειδή τον μάλωσε για τους βαθμούς τους σχολείου

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Αμερική πριν από δύο χρόνια, το οποίο μας το θύμισε η περίπτωση της 12χρονης από την Κρήτη που, ενώ κατήγγειλε την μητέρα της για βιαιοπραγία, τελικά ήταν η ίδια που της είχε επιτεθεί.

Όλα συνέβησαν στις 2 Νοεμβρίου του 2018. Η 46χρονη μαμά και 15χρονος τότε γιος φαίνεται πως καβγάδισαν για τους βαθμούς. Ο 15χρονος έχασε τον έλεγχο και στραγγάλισε την μητέρα του. Έπειτα, για να καλύψει τα ίχνη του, τηλεφώνησε σε δύο φίλους του να τον βοηθήσουν να θάψει το πτώμα και σκηνοθέτησε ληστεία στο σπίτι. 

Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία ισχυριζόμενος πως έγινε ληστεία και η μητέρα του αγνοείται, αλλά πολύ σύντομα ομολόγησε πως οι δυο τους μάλωσαν για έναν κακό βαθμό που πήρε στο σχολείο και πως στη διάρκεια του καβγά, την στραγγάλισε.

Ο Ramos καταδικάστηκε με 45 χρόνια φυλακή, ενώ δέχτηκε την καταδικαστική απόφαση με δάκρυα στα μάτια ζητώντας συγνώμη από τους συγγενείς του. Πάντως, ο δικηγόρος του νεαρού ανέφερε πως ο 17χρονος πλέον Ramos «είναι φοβερά μεταμελημένος και μετανιώνει τις πράξεις του κάθε μέρα, ενώ τελείωσε και το σχολείο του όσο βρίσκεται προφυλακισμένος». 

Πηγή: lifo.gr

v