4 αλλιώτικοι τρόποι να έρθετε σε οργασμό, χωρίς σεξ

4 αλλιώτικοι τρόποι να έρθετε σε οργασμό, χωρίς σεξ

Πιθανότατα έχετε συσχετίσει τον οργασμό είτε με την σεξουαλική δραστηριότητα, είτε με τον αυνανισμό. Ωστόσο, γιατροί και σεξολόγοι ισχυρίζονται πως υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να «εκραγείτε» ερωτικά, λιγότερο παραδοσιακοί και γνωστοί. Πριν γελάσετε ή τους απορρίψετε, κάντε μια δοκιμή και που ξέρετε… Μπορεί και να δουλέψουν!

Σεξουαλικά όνειρα

Μπορείτε κάποια στιγμή να έχετε ένα σεξουαλικό όνειρο, χωρίς όμως να περιλαμβάνει πραγματική σεξουαλική δραστηριότητα. Ακόμα, όμως, κι αν το όνειρο δεν περιλαμβάνει σεξ αλλά… σεξουαλικά υπονοούμενα, ο κόλπος λιπαίνεται και διεγείρεται ενώ εσείς κοιμάστε. 

«Είναι πολύ συνηθισμένο να έχουμε έντονα σεξουαλικά όνειρα που δίνουν σε κάποιον την αίσθηση ότι έχει οργασμό ή ακόμα και να έρχεται σε πραγματικό οργασμό ενώ κοιμάται. Μερικές φορές, μάλιστα, τα όνειρα διεγείρουν τις γυναίκες με αποτέλεσμα να παρατηρείται αυξημένη ροή αίματος και λίπανση του κόλπου» αναφέρει η Αμερικανίδα γιατρός Jennifer Landa και συμπληρώνει: «Είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχεις οργασμό στον ύπνο σου. Εξίσου φυσιολογικό, είναι να μην σου συμβεί και ποτέ.»

Yoga

Στη γιόγκα, υπάρχει ο όρος «Mula Bandha», που σημαίνει «το κλείδωμα της ρίζας».  Ουσιαστικά, πρόκειται για έναν τρόπο σύσφιξης των μυών που μοιάζει με βαρέλι», αναφέρει η Dr Landa και συνεχίζει:

«Εάν δεν ξέρετε πώς να το κάνετε, απλώς σφίγγετε τους πυελικούς μύες σας όπως κάνετε όταν πρέπει να ουρήσετε. Στη γιόγκα, η Mula Bandha βοηθά στη σταθερότητα και την ισορροπία για ορισμένες πόζες, ενώ ο τρόπος που σφίγγονται και απελευθερώνονται οι μύες μπορούν να προκαλέσουν έντονη σεξουαλική διέγερση στην κολπική περιοχή. Εάν επαναλάβετε το σφίξιμο των μυών αρκετές φορές, ενδέχεται να έρθετε σε οργασμό».

Οργασμός από τις θηλές

Μερικές γυναίκες μπορούν να φτάσουν σε οργασμό απλά και μόνο μέσω του ερεθισμού των θηλών τους. Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά μια έρευνα του 2011 το επιβεβαιώνει περίτρανα: στην έρευνα πήραν μέρος γυναίκες εθελόντριες, οι οποίες ερέθισαν διαφορετικά σημεία του σώματός τους ενώ ήταν ξαπλωμένες μέσα σε ένα μηχάνημα Λειτουργικής Απεικόνισης Μαγνητικού Συντονισμού. Το αποτέλεσμα της έρευνας ήταν πως ο ερεθισμών των θηλών, ενεργοποιεί την ίδια περιοχή του εγκεφάλου που ενεργοποιεί και ο ερεθισμός της κλειτορίδας, του κόλπου και του τραχήλου. Για να πειστείτε, απλά δοκιμάστε το!

Μέσω της σκέψης

Μπορεί να σας κάνει εντύπωση αυτός ο τρόπος, αλλά σύμφωνα με την σεξολόγο Lanae St. John, μπορείτε όντως να έχετε οργασμό μόνο μέσω των σκέψεών σας. «Είναι αρκετά ενδιαφέρον το ότι μια γυναίκα μπορεί να έρθει σε οργασμό χωρίς οποιαδήποτε σωματική επαφή» δήλωσε η Δρ St. John. «Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω ασκήσεων αναπνοής και φαντασίας. Για να το πετύχετε, χρειάζονται αργές βαθιές αναπνοές, ενώ με την σκέψη σας τις μετακινείτε από το στήθος, στην κοιλιά και τελικά στη λεκάνη».

Παράλληλα, αφήστε το μυαλό σας ελεύθερο να ταξιδέψει στις πιο αισθησιακές φαντασιώσεις σας! Ακούγεται περίεργο, δεκτόν, αλλά δεν χάνουμε τίποτα να το δοκιμάσουμε πριν το απορρίψουμε. Εξάλλου, όλα απ’ το μυαλό περνάνε, σωστά;

Πηγή: popsugar.com

v