Χαλκίδα: Νηπιαγωγός έβγαλε 4χρονο κοριτσάκι στο κρύο για τιμωρία 

Χαλκίδα: Νηπιαγωγός έβγαλε 4χρονο κοριτσάκι στο κρύο για τιμωρία

Ένα εξοργιστικό περιστατικό σημειώθηκε σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας που μας έβαλε όλους σε σκέψεις. Μία νηπιαγωγός, στην προσπάθειά της να ηρεμήσει ένα ατίθασο 4χρονο κοριτσάκι, το έβγαλε στο κρύο ενώ εκείνο έκλαιγε και ζητούσε την μαμά του.

Η Αφροδίτη Παναγάκου είναι μια μητέρα που στέλνει το παιδάκι της στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο και μιλώντας στο zougla.gr, περιέγραψε όλα όσα γνωρίζει για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Σύμφωνα με την μαρτρία της, μια μητέρα που περνούσε από εκεί, άκουσε το κοριτσάκι να κλαίει και να φωνάζει την μαμά του, και το κατέγραψε σε βίντεο ενός λεπτού. Έπειτα, μπήκε στο νηπειαγωγείο και ζήτησε το λόγο από την υπεύθυνη εκπαιδευτικό. Τότε, η εκπαιδευτικός έβαλε το 4χρονο παιδί μέσα.  

Η κα. Παναγάκου, πάλι, ανέφερε πως ο γιος της, που ήταν μέσα στην αίθουσα εκείνη την ώρα, της είπε: «Έκλεινα τα αυτιά μου γιατί δεν μπορούσα να ακούω το κοριτσάκι να τσιρίζει».

Αργότερα, οι γονείς του κοριτσιού μίλησαν με τη νηπιαγωγό, η οποία απολογήθηκε λέγοντας ότι υπερέβαλε και ότι δεν θα το ξανακάνει.

Τι απαντάει η νηπιαγωγός για το συμβάν

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η νηπιαγωγός  του 1ου Νηπιαγωγείου Αγίου Νικολάου Χαλκίδας, παραδέχτηκε πως φέρθηκε «υπερβολικά», αλλά ήθελε να προτατέψει τα άλλα παιδιά. 

«Το έβγαλα έξω από την πόρτα και του μίλαγα συνέχεια λέγοντάς του ότι πρέπει να ηρεμήσει. Αμέσως μετά κάλεσα τη μητέρα του. Σίγουρα η αντίδρασή μου ήταν ακραία, αλλά έπρεπε να προστατέψω και τα άλλα παιδιά» αναφέρει και συνεχίζει:

«Οι γονείς το απόγευμα ήρθαν στο σχολείο και συνεργαστήκαμε για τα επόμενα βήματα για τη βελτίωση του παιδιού» συμπληρώνει. Ανέφερε δε ότι η μητέρα που τράβηξε το βίντεο ενδέχεται να έχει «εκδικητική» συμπεριφορά εναντίον της. 

Πηγη: zoygla.gr

v