Μωράκι που γεννήθηκε 765 γραμμάρια, έπαθε σηψαιμία και κορονοϊό αλλά βγήκε νικητής!

Μωράκι που γεννήθηκε 765 γραμμάρια, έπαθε σηψαιμία και κορονοϊό αλλά βγήκε νικητής!

Θαύματα συμβαίνουν κάθε μέρα, και σε ένα από αυτά μάρτυρες έγιναν  δύο γονείς που έζησαν μια απίστευτη περιπέτεια. Το μωρό τους επέζησε αφού πέρασε βαριά ουρολοίμωξη, σηψαιμία και κορονοϊό αμέσως μετά τη γέννησή του. Η μητέρα του περιέγραψε την περιπέτειά τους ενώ δήλωσε περήφανη για τον μικρό τους πολεμιστή...

Η Sheree Murray ήταν έγκυος 25 εβδομάδων όταν γέννησε τον γιο της, ο οποίος ζύγιζε μόλις 765 γραμμάρια. Σε ηλικία 5 εβδομάδων, το νεογέννητο μωράκι μολύνθηκε από το μικρόβιο E-coil που οδήγησε σε σηψαιμία, ενώ μια εβδομάδα αργότερα βγήκε θετικό στον κορονοϊό. 

Το μωράκι έμεινε σε απομόνωση για 10 μέρες, οι οποίες φάνηκαν στην μητέρα του σαν μια αιωνιότητα, όπως δήλωσε. 

Ο μικρός Άρτσι, δεν ανέπνευσε μόλις γεννήθηκε και οι γονείς του φοβήθηκαν πολύ, όσο οι γιατροί προσπαθούσαν να το σώσουν για 40 ολόκληρα λεπτά.  Επιπλέον, δεν μπορούσαν να τον αγγίξουν για τέσσερις ημέρες, αλλά η μητέρα του είπε ότι όταν κράτησε για πρώτη φορά το χέρι του, ήταν η «πιο μαγική στιγμή της ζωής της».

Ο μπαμπάς και η μαμά του μικρού, πηγαίνουν εναλλάξ λόγω πανδημίας στο Γενικό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο γιος τους, ο οποίος σήμερα ζυγίζει σχεδόν 1,5 κιλό. Το γεγονός ότι ξεπέρασε τον μεγάλο κίνδυνο και σύντομα θα πάει στο σπίτι του, κάνει τους γονείς τους να «πετούν από ευτυχία» όπως είπαν χαρακτηριστικά. 

«Δεν υπάρχουν λόγια για το πόσο περήφανη είμαι για τον μικρό μας» είπε η μαμά του συγκινημένη, συμπληρώνοντας: «Ανυπομονώ να τελειώσει όλο αυτό και να τον πάρουμε στο σπίτι».

Πηγή: bbc.com

v