«Η πεθερά μου τρύπησε κρυφά τα αυτιά της 3 μηνών κόρης μου και δεν θέλω να την ξανακρατήσει»

«Η πεθερά μου τρύπησε κρυφά τα αυτιά της 3 μηνών κόρης μου και δεν θέλω να την ξανακρατήσει»

Φωτογραφία: Facebook/OfficialPiercingsII

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι γιαγιάδες και οι παππούδες παραβλέπουν τις οδηγίες μας όταν κρατάνε τα εγγόνια τους. Δεν είναι λίγες οι φορές, επίσης, που γινόμαστε έξαλλοι μαζί τους επειδή κάνουν «του κεφαλιού» τους. Ωστόσο, είναι ελάχιστες οι φορές που φτάνουμε στο σημείο να απαγορεύσουμε από την γιαγιά και τον παππού να βλέπουν τα παιδιά μας χωρίς να τους… επιβλέπουμε.

Μια νέα μαμά έφτασε σ’ αυτό το σημείο, όταν η πεθερά της ξεπέρασε τα όρια με την μόλις τριών μηνών κορούλα της. 

Η μαμά εξήγησε ότι είχε από την αρχή κάποιες «πολιτισμικές διαφορές» με την οικογένεια του συζύγου της, αλλά προσπαθούσε να μην έρχεται σε αντιπαράθεση μαζί τους, εκτός κι αν αφορούσε τα δυο της παιδιά. 

Όταν η κόρη της έγινε τριών μηνών, η πεθερά της επέμενε να τρυπήσουν τα αυτιά της μικρής, επειδή ήταν στην κουλτούρα της οικογένειάς της να φορούν σκουλαρίκι τα κορίτσια σχεδόν από τη γέννησή τους. Η μαμά του κοριτσιού, όμως, διαφώνησε μαζί της και της απάντησε πως αυτή είναι μια απόφαση που θα πάρει η ίδια η κόρη της, όταν θα μεγαλώσει. 

Η μαμά, έχοντας στο πλευρό της και τον άντρα της, νόμιζε πως το θέμα είχε λυθεί και εξοργίστηκε όταν έμαθε πως η πεθερά της την παράκουσε: «Μια μέρα, άφησα την μικρή στην πεθερά μου για να κάνω μια δουλειά. Όταν πήγα να την πάρω μετά από λίγες ώρες, διαπίστωσα έκπληκτη πως η κόρη μου φορούσε σκουλαρίκια! Η δικαιολογία της ήταν πως το έκανε και στο μωρό της κουνιάδας μου, αλλά και σε όλα τα μωρά της οικογένειας».

«Ένιωσα ότι παραβιάζει τα όριά μου» τόνισε θυμωμένη η μαμά. «Πήρα αμέσως την κόρη μου και φύγαμε. Ο σύζυγός μου, εξοργίστηκε το ίδιο με μένα και τσακώθηκε με την μητέρα του. Πλέον, δεν την αφήνουμε μόνη με τα παιδιά μας, της το έχουμε απαγορεύσει» κατέληξε η μαμά, και μεταξύ μας δεν έχει καθόλου άδικο!

Πηγή: mirror.co.uk

v