Μαμά γεννάει δίδυμα για τρίτη συνεχόμενη φορά!

Μαμά γεννάει δίδυμα για τρίτη συνεχόμενη φορά!

Το να μείνει μία γυναίκα έγκυος με δίδυμα είναι αρκετά σπάνιο και συμβαίνει 1 φορά στις 250 εγκυμοσύνες. Το να μείνει μία γυναίκας έγκυος με δίδυμα για τρεις συνεχόμενες φορές είναι σχεδόν αδύνατο και συμβαίνει μία φορά κάθε 88.000 εγκυμοσύνες.

Αυτή η 1 στις 88.000 περιπτώσεις βρέθηκε, και πρόκειται για μία νέα μαμά που έχει ήδη 4 διδυμάκια και τώρα περιμένει τα επόμενα δύο!

«Την πρώτη φορά που έμεινα έγκυος ήμουν μόλις 16 ετών. Όταν έμαθα πως περιμένω δίδυμα, στην αρχή τρομοκρατήθηκα αλλά μετά ενθουσιάστηκα. Έτρεξα να το πω στη μητέρα μου αλλά εκείνη νόμιζε πως αστειεύομαι. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου, όλοι έβαζαν στοίχημα πως θα περιμένω και πάλι δίδυμα, και έπεσαν μέσα. Ωστόσο, δεν το έλεγαν σοβαρά, αφού οι πιθανότητες να γεννήσω πάλι δίδυμα ήταν ελάχιστες» λέει η ευτυχισμένη μαμά και συνεχίζει:

«Αυτή τη φορά, έκανα υπέρηχο πολύ νωρίς επειδή είχα πόνους στην πλάτη. Ο γυναικολόγος μου εντόπισε τον διπλό αμνιακό ασκό, αλλά μου είπε πως ήταν πολύ νωρίς για να είμαστε σίγουροι. Δύο εβδομάδες αργότερα, πήγα για τον μηναιό έλεγχο και τότε ανακαλύψαμε πως δεν περιμένω δίδυμα, αλλά τρίδυμα!



Δυστυχώς, στην πορεία χάσαμε το ένα οπότε σύντομα, σήμερα  κρατάω στα χέρια μου τα μικρότερα διδυμάκια μου».

Η μαμά που σήμερα έχει 6 παιδιά, δεν ξέρει πως είναι να έχεις μόνο ένα μωρό τη φορά. ωστόσο, έχει φτιάξει ένα καλά οργανωμένο πρόγραμμα όπου συνυπάρχουν δύο έφηβες κόρες, δύο 6χρονες και δύο νεογέννητα. Μπορεί τι σπίτι να είναι συχνά άνω κάτω όπως λέει η ίδια, αλλά η ευτυχία και η αγάπη μεταξύ τους διορθώνει όλα τα προβλήματα που προκύπτουν. 

Πηγή: dailyrecord.co.uk

v