Φτάνουν τις 100 οι καταγγελίες για τον Π. Φιλιππίδη

Φτάνουν τις 100 οι καταγγελίες για τον Π. Φιλιππίδη

Μετά τις καταγγελίες των Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατά του Πέτρου Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση, άνοιξε ο ασκός του αιόλου για τον κωμικό ηθοποιό.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του patkiout.gr, οι καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση έχουν φτάσει τις 100. Ο φάκελος με τις καταγγελίες βρίσκεται ήδη στα χέρια του ηθοποιού και των δικηγόρων του και σύντομα θα κληθεί να απαντήσει σε όλες, μία προς μία.

Το patkiout,gr υποστηρίζει πως ο ηθοποίος δεν θα μεταβεί ο ίδιος στην συνεδρίαση του Πειθαρχικού όπου θα συζητηθεί η περίπτωσή του, αλλά θα απαντήσει με υπόμνημα και μάρτυρες που θα καταθέσουν υπέρ του σε κάποιες από αυτές. Για την ώρα, δεν υπάρχουν στοιχεία για τους μάρτυρες υπεράσπισής του. 

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως, μετά τις καταγγελίες, ο γνωστός ηθοποιός σταμάτησε να παίζει στη σειρά «χαιρέτα μου τον πλάτανο» που προβάλλεται στην κρατική τηλεόραση, ενώ τις τελευταίες μέρες, επιβεβαιώθηκε πως σταματούν ακόμα και οι επαναλήψεις των σίριαλ που έπαιζε.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του patkiout.gr, ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει καταρρεύσει ψυχολογικά ενώ διακυβεύεται και η σχέση του με τον γιο του Δημήτρη. Οι φίλοι της οικογένειας, όμως, διαψεύδουν την ψυχολογική κατάρρευση του κωμικού ηθοποιού, τονίζοντας ότι ο ηθοποιός, η σύζυγός του και το παιδί τους είναι ενωμένοι σε αυτή την ιστορία, από την πρώτη στιγμή. 

v