10χρονος έχασε τη ζωή του ενώ προσπαθούσε να σώσει την μικρή του αδερφή

10χρονος έχασε τη ζωή του ενώ προσπαθούσε να σώσει την μικρή του αδερφή

Ένα τραγικό γεγονός σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες στις ΗΠΑ, όταν ένα 10χρονο αγοράκι, στην προσπάθειά του να σώσει την μικρή του αδερφή, έπεσε στα παγωμένα νερά της λίμνης κοντά στο σπίτι τους και έχασε τη ζωή του.

Το 6χρονο κορίτσι, περπατούσε στον λεπτό πάγο που είχε σχηματιστεί στην επιφάνεια της λίμνης, όταν ο πάγος έσπασε και έπεσε μέσα στο νερό. Τότε ο μεγάλος της αδελφός, έτρεξε αμέσως προς το μέρος της και βούτηξε στα παγωμένα νερά για να τη σώσει. Λίγες ώρες μετά, έφτασε στο σημείο ο πατέρας των δύο παιδιών, αφού ειδοποιήθηκε από τον τρίτο αδελφό της οικογένειας που, ψάχνοντας τ’ αδέλφια του, τα βρήκε στην παγωμένη λίμνη. 

Αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική που έβγαλε τα παιδιά από το νερό και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο κοντινότερο νοσοκομείο. Δυστυχώς, όμως, οι γιατροί μπόρεσαν να σώσουν μόνο το 6χρονο κοριτσάκι ενώ ο μεγάλος της αδελφός που προσπάθησε να τη σώσει, έχασε τη μάχη με τη ζωή. 

Ένας από τους πυροσβέστες που προσπάθησε να σώσει τα δύο αδέλφια, δήλωσε τα εξής:

«Δυστυχώς, τα νερά της λίμνης μας δεν παγώνουν αρκετά ώστε να σχηματιστεί πάγος που να μπορείς να τον πατήσεις και είναι πολύ επικίνδυνα. Οι πυροσβέστες έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να βρουν το αγόρι μέσα στο νερό, αλλά όταν το βρήκαν η αναπνοή του ήταν ήδη παγωμένη και εξασθενημένη. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε». 

Πηγή: wthinkinghumanity.com

v