Λέσβος: Άνδρας αυνανιζόταν έξω από σχολείο, μπροστά σε παιδιά

Λέσβος: Άνδρας αυνανιζόταν έξω από σχολείο, μπροστά σε παιδιά

Οι ανησυχίες των γονιών για όλα όσα θα αντιμετωπίσουν τα παιδιά τους έξω από το ασφαλές πλαίσιο του σπιτιού είναι πολλές και συχνά υπερβολικές. Ωστόσο, αυτό που συνέβη σήμερα το πρωί στο νησί της Λέσβου, μάλλον ξεπερνάει κάθε φαντασία!

Όλα ξεκίνησαν σήμερα νωρίς το πρωί όταν ένας άντρας σταμάτησε έξω από το δημοτικό σχολείο της Σκάλας Καλλονής. Μόλις είδε τα παιδιά να παίζουν στο προαύλιο σταμάτησε και, βρισκόμενος έξω από την περίφραξη του κτιρίου, άρχισε να αυνανίζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά τον είδαν και άρχισαν να φωνάζουν τρομαγμένα. Οι κάτοικοι και οι γονείς της περιοχής αντιλήφθηκαν το περιστατικό και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, φοβούμενοι πως ο άντρας θα επιτεθεί στα παιδιά. 

Οι άντρες του Α.Τ. Καλλονής έφτασαν άμεσα στο σχολείο οπού και προχώρησαν σε σύλληψη. Μετά από λίγη ώρα, όμως, τον άφησαν ελεύθερο, καθώς δεν υπήρχε σε βάρος του επίσημη καταγγελία.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, ο συγκεκριμένος δράστης, έχει εμφανιστεί και πάλι τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή, όπου τον έχουν δει και πάλι να αυνανίζεται σε δημόσια θέα.

Πηγή: tanea.gr
v