Κ. Βουτσάς: το ήθος του και η παρέμβαση σε περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης

Κ. Βουτσάς: το ήθος του και η παρέμβαση σε περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης

Τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου 2020, ο «αιώνιος έφηβος» του ελληνικού κινηματογράφου έφυγε από τη ζωή κάνοντας φτωχότερο τον χώρο του ελληνικού κινηματογράφου.

Από τότε, πάει κιόλας ένας χρόνος και ο μεγάλος ηθοποιός λείπει όχι μόνο για το πηγαίο ταλέντο του και το γέλιο που σκορπούσε αβίαστα μέσα από τις ταινίες του, για τον ακέραιο του χαρακτήρα του αλλά και την μεγάλη αγάπη και σεβασμό που έτρεφε στις γυναίκες. Ένα χαρακτηριστικό που, όσοι τον γνώριζαν από κοντά, το τόνιζαν σε κάθε ευκαιρία. 

Μάλιστα, μετά το τσουνάμι αποκαλύψεων για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις στο χώρο του θεάτρου, το ήθος του Κώστα Βουτσά λείπει περισσότερο από ποτέ! Σήμερα το πρωί η Αλίκη Κατσαβού, η χήρα του μεγάλου ηθοποιού, αφηγήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον σύζυγό της που επιβεβαιώνει το μεγαλείο, τον επαγγελματισμό και τον ηθικό του χαρακτήρα.

Το περιστατικό που αφηγήθηκε η Αλίκη Κατσαβού

«Όταν άρχισε να βγαίνει αυτή η ιστορία στο φως σκέφτηκα ότι αν ο Κώστας Βουτσάς ζούσε θα είχε πολύ σημαντικά πράγματα να πει. Ο Κώστας τιμούσε και αγαπούσε τη γυναίκα. Ξέρω μια ιστορία με έναν μεγάλο πρωταγωνιστή που δεν είναι πια στη ζωή και τον είχε πιάσει από το πέτο -επειδή είχε στείλει μια κοπέλα να τον περιμένει στο καμαρίνι του- και του είπε: “Τι θα καταλάβεις αν πας μαζί της; Πώς είναι δυνατόν να το κάνεις αυτό σε ένα πλάσμα που έρχεται και σου ζητά δουλειά. Τι ευχαρίστηση μπορεί να σου φέρει;”».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v