Μαμά έφτιαξε αυτοσχέδιο «κράνος» για να προστατέψει την κόρη της από τα καρούμπαλα

Μαμά έφτιαξε αυτοσχέδιο «κράνος» για να προστατέψει την κόρη της από τα καρούμπαλα

Μία μαμά που η κόρη της κάνει τα πρώτα της βήματα και σκουντουφλάει συνέχεια, βρήκε έναν ελαφρώς αστείο (αλλά πάντως πρωτότυπο) τρόπο να την προστατεύσει από ανεπιθύμητα χτυπήματα στο κεφάλι και το μοιράστηκε με άλλες μαμάδες στον μαγικό κόσμο των social media.

Η Margarita από τη Ρωσία, για να προστατέψει την μόλις 11 μηνών κόρη της, πήρε μερικά σκουφάκια του ντους και κόλλησε πάνω σφουγγάρια. Το ευφυέστατο κόλπο της το δοκίμασε πρώτα στην μεγάλη της κόρη που πλέον έχει κλείσει τα 2 και στη συνέχεια, όταν ήρθε ο καιρός, το εφάρμοσε και στην μικρή Emilia.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, το σκουφάκι με τα σφουγγάρια γλίτωσε την κόρη της από πολλά αναπάντεχα καρούμπαλα, ενώ όταν της το φοράει νιώθει πιο ήσυχη. 

«Η ιδέα μου ήρθε ξαφνικά» εξομολογείται η Margarita. «Είναι ένας τρόπος να αφήσω την μικρή μου κόρη ελεύθερη να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και να εξερευνήσει το σπίτι, χωρίς να κινδυνεύει από μελανιές και καρούμπαλα». 

Στην αρχή, σκεφτόταν να αγοράσει στις δύο της κόρες κράνη ποδηλάτου, αλλά γρήγορα διαπίστωσε πως, εκτός από το ότι δεν υπάρχουν στο νούμερο τους, είναι πολύ μεγάλα και πολύ βαριά. Έτσι αποφάσισε να φτιάξει μόνη της αυτοσχέδια κράνη που θα προστατεύουν τα κεφαλάκια τους. 

Μόλις βεβαιώθηκε πως πρόκειται για πραγματικά αποτελεσματική και ασφαλή πατέντα, άρχισε να τους τα φοράει και εκτός σπιτιού διαφημίζοντας έτσι την «εφεύρεσή» της. Μάλιστα, ισχυρίζεται πως πρόκειται για υπέροχη ιδέα που ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες ενός σοβαρού χτυπήματος στο κεφάλι. 

Πηγή: mirror.co.uk

v