8χρονη έχει σχέση με 13χρονο και η μαμά της συμφωνεί: «Ας αποφασίσει μόνη της για τη ζωή της»

8χρονη έχει σχέση με 13χρονο και η μαμά της συμφωνεί: «Ας αποφασίσει μόνη της για τη ζωή της»

Η στιγμή που τα παιδιά σου θα κάνουν την πρώτη τους σχέση, μοιάζει από μόνη της αρκετά «τρομακτική», ενώ προσπαθείς να την καθυστερήσεις μέχρι τα παιδιά να είναι αρκετά ώριμα για κάτι τέτοιο.

Μία μαμά στην Ουκρανία, όμως, φαίνεται πως είναι αρκετά πιο… προχωρημένη, αφού η σχέση της μόλις 8 ετών κόρης της με έναν 13χρονο δεν την προβληματίζει ιδιαίτερα. Αντίθετα, ανέφερε πως «είναι η ζωή τους και θα αποφασίσουν μόνοι τους». 

Το 8χρονο κοριτσάκι, blogger και μοντέλο, έχει σχεδόν 7 εκατομμύρια followers σε μια πλατφόρμα παρόμοια με το TikTok, ενώ συχνά συμμετέχει σε παιδικές επιδείξεις μόδας.

Σε μία από τις αναρτήσεις της, δήλωσε ότι βρίσκεται σε σχέση με έναν 13χρονο blogger, ενώ και οι δύο δηλώνουν τον έρωτά τους στις σελίδες τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Μάλιστα, ανεβάζουν και φωτογραφίες που φιλιούνται ή κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι, ενώ σύμφωνα με το RT στο Instagram του αγοριού υπάρχουν ακόμα και φωτογραφίες που δείχνουν τη μικρή να βουρτσίζει τα δόντια της φορώντας το εσώρουχό της.

Ωστόσο, αυτή η σχέση έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις χιλιάδων Ουκρανών που δηλώνουν αντίθετοι με τη σχέση δύο ανήλικων. Μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο, η μητέρα του κοριτσιού που χειρίζεται τον λογαριασμό της στο Instagram έσβησε αρκετές φωτογραφίες αν και, όπως έγραψε, δεν έχει πρόβλημα με την κόρη της - είναι η ζωή της και θα αποφασίσει μόνη της. 

Πηγή: newsbeast.gr

v