Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης εφόσον έχω αίμα;

Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης εφόσον έχω αίμα;

Ερώτηση:

Καλησπέρα σας! Ήθελα να σας ρωτήσω: Με τον άντρα μου προσπαθούμε για παιδάκι εδώ και 8 μήνες κάθε μέρα. Τον προηγούμενο μήνα μου ήρθε περίοδος αλλά όχι πολλές ημέρες και στην αρχή είχα λίγο ροζ, μετά σταμάτησε τελείως και την επόμενη ημέρα κανονικά. Τώρα, αυτόν τον μήνα πονούσα πάρα πολύ χαμηλά δεξιά και αριστερά στην κοιλιά μου. Περπάτησα λίγο και κουράστηκα αμέσως- πόναγε όλο μου το σώμα και ζαλιζόμουν. Νόμιζα ότι είχε έρθει η περίοδος αλλά είχα πολλά άσπρα και πηχτά κολπικά υγρά και μετά το βράδυ είχα λίγο αίμα. Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης; Μακάρι. Σας ευχαριστώ πολύ.

 

Απάντηση:

Και με αιμορραγία και με περίοδο, υπάρχει πάντα η πιθανότητα εγκυμοσύνης. Ο μόνος τρόπος για να είστε σίγουρη είναι να κάνετε τεστ κυήσεως στο αίμα την ίδια ή την επόμενη ημέρα. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει!

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v