Η νέα collection της PUMA σε συνεργασία με την παιδική σειρά PEANUTS

Η νέα collection της PUMA σε συνεργασία με την παιδική σειρά PEANUTS

Η αθλητική εταιρεία PUMA σε συνεργασία με την παιδική σειρά PEANUTS δημιούργησαν μια νέα σειρά υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ για ενήλικες και παιδιά, εμπνευσμένη από τους κλασικούς χαρακτήρες του ομώνυμου κόμικς.

Τα δύο εμβληματικά brands ενώνονται για να δημιουργήσουν μια διασκεδαστική συλλογή, η οποία περιστρέφεται γύρω από τον αθλητισμό και τους χαρακτήρες της λατρεμένης παιδικής μας σειράς.

Μετά από 70 χρόνια από την ίδρυση της σειράς και σχεδόν 18,000 παιδικά κόμικς, η συμμορία των Peanuts παραμένει ακόμα ζωντανή στην pop κουλτούρα μας, με χιλιάδες θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Η συγκεκριμένη συνεργασία είναι γεμάτη χαρακτήρα και φαντασία, φέρνοντας μαζί του μια αίσθηση νοσταλγίας που μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες της.

Ολόκληρη η συλλογή είναι διακοσμημένη με τα αγαπημένα μέλη της συμμορίας PEANUTS και με σκηνές μπάσκετ για τους ενήλικους θαυμαστές της. Οι Charlie Brown, Snoopy και Woodstock κάνουν την εμφάνιση τους στα περισσότερα κομμάτια της συλλογής, ενώ η Lucy, η Linus και η Sally εμφανίζονται επίσης σε διάφορα γυναικεία και ανδρικά μπλουζάκια.

 Τα ρούχα της συλλογής προσφέρουν μια κλασική άνεση για άνδρες και γυναίκες μέσα από μια γκάμα από μπλουζάκια και φούτερ. Τα υποδήματα περιλαμβάνουν το Future Rider και ένα κλασικό ζευγάρι μπάσκετ, το Ralph Sampson.

Η παιδική συλλογή PEANUTS περιλαμβάνει τους χαρακτήρες να παίζουν μπέιζμπολ, ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα. Σε μια μεγάλη ποικιλία ενδυμάτων για κορίτσια και αγόρια που περιλαμβάνει παιδικές φόρμες  και t-shirts. Βασικά υποδήματα όπως το Mirage Mox και το Ralph Sampson είναι διαθέσιμα και σε παιδικά μεγέθη. 

Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την παιδική σειρά PUMAxPEANUTS  εδώ.

v