Τα Πασχαλινά δώρα για το 2021 έρχονται με λαμπάδες από τo Public.gr!

Τα Πασχαλινά δώρα για το 2021 έρχονται με λαμπάδες από τo Public.gr!

Καθώς το Πάσχα πλησιάζει, το βαφτιστήρι σου περιμένει την πιο απίθανη λαμπάδα! Μην πανικοβάλλεσαι, η λύση βρίσκεται γρήγορα και εύκολα στα Public! Με ένα μόνο click, σου προσφέρεται η πιο μεγάλη ποικιλία σε πασχαλινά δώρα και λαμπάδες για να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Για να μη χάνεις χρόνο, παρακάτω σου έχουμε μερικές προτάσεις για να κάνεις την ιδανική επιλογή. Ας ξεκινήσουμε!

Λαμπάδες για μικρές ηλικίες

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα παιδιά λατρεύουν τις παιχνιδολαμπάδες! Αν το βαφτιστήρι σου βρίσκεται σε πολύ μικρή ηλικία, η ιδανικότερη επιλογή είναι η best seller λαμπάδα LEGO® Duplo τρένο με αριθμούς, καθώς μαζί με τη λαμπάδα περιέχονται 3 φιγούρες Lego και ένα τρένο με αριθμούς με το οποίο παίζει και ταυτόχρονα μαθαίνει. Μία ακόμη λαμπάδα που θα αγαπήσει το μικρό σας, είναι η λαμπάδα Playmobil πιτσαρία, που περιλαμβάνει λαμπάδα και μία Playmobil πιτσαρία για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

Λαμπάδες για αγόρια

Όλα τα αγόρια λατρεύουν να παίζουν κλέφτες και αστυνόμους. Αν το βαφτιστήρι σου είναι αγόρι σίγουρα θα ξετρελαθεί με την λαμπάδα LEGO® City Police Prisoner Transport ή αντίστοιχα με την λαμπάδα Lego City: Police Helicopter Chase η οποία περιέχει  2 οχήματα διαφυγής, 1 αστυνομική γουρούνα και πολλά αξεσουάρ. Η επόμενη επιλογή σαφώς και είναι η λαμπάδα LEGO® City Airshow Jet Transporter που προσφέρει το απόλυτο παιχνίδι δράσης, με το πιο cool φορτηγό και αεροπλάνο. Ακόμη, για τα αγόρια που λατρεύουν τους ninja μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο best seller επιλογές: η πρώτη είναι η  λαμπάδα LEGO® Ninjago Ρομποτικό Τζετ Του Κάι και η δεύτερη είναι η λαμπάδα LEGO® Ninjago Legacy Tournament Of Elements.

Λαμπάδες για κορίτσια

Σε περίπτωση που το βαφτιστήρι σου είναι κοριτσάκι, δεν υπάρχει περίπτωση να μη λατρέψει την λαμπάδα κλαψουλίνια Tutti Frutti, με τα πιο γλυκά μωράκια με φρουτένιο άρωμα. Βέβαια, πλέον δε γίνεται να μην έχουμε στο μενού και τη λαμπάδα μαζί με την πολυαγαπημένη Έλσα με τα κατάξανθα μακριά υπέροχα μαλλιά από την ταινία Frozen 2. Από την άλλη, τα κορίτσια που αγαπούν τις γοργόνες, θα εντυπωσιαστούν με την χρωματιστή λαμπάδα που έρχεται με την κούκλα Nancy η οποία μεταμορφώνεται σε γοργόνα με μία πολύχρωμη ουρά. Όσον αφορά τα κοριτσάκια που δεν αποχωρίζονται ποτέ την Barbie, η καλύτερη ever επιλογή είναι η λαμπάδα Barbie Wellness η οποία περιλαμβάνει το ινστιτούτο ομορφιάς της Barbie με το σκυλάκι της. Τέλος, μία ακόμη εντυπωσιακή δωρολαμπάδα για τα κορίτσια μας είναι η λαμπάδα LEGO® Friends Olivia's Electric Car η οποία προσφέρει ένα διασκεδαστικό παιχνίδι LEGO το οποίο παράλληλα μαθαίνει στα παιδιά να είναι υπεύθυνα και να φροντίζουν το περιβάλλον.

Αυτές ήταν μερικές από τις αμέτρητες επιλογές που μπορεί να σου προσφέρει το Public! Αυτό το Πάσχα ήρθε η ώρα να κάνεις το βήμα, να επιλέξεις πανέμορφα πασχαλινά δώρα, την καλύτερη λαμπάδα και να χαρίσεις στο βαφτιστήρι σου το μεγαλύτερο χαμόγελο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v