«Η πεθερά μου με προσβάλλει συνεχώς για τον τρόπο που ντύνομαι. Δεν αντέχω άλλο»

«Η πεθερά μου με προσβάλλει συνεχώς για τον τρόπο που ντύνομαι. Δεν αντέχω άλλο»

Υπάρχουν γυναίκες που έχουν πεθερές - διαμάντια (πόσο τυχερές!) και κάποιες άλλες που δυστυχώς, δεν στάθηκαν τόσο τυχερές και αντιμετωπίζουν, σχεδόν καθημερινά, καταπιεστικές συμπεριφορές και φαρμακερά σχόλια. Αυτή η κοπέλα είναι μία από τις άτυχες που έφτασε στα όριά της, όταν η πεθερά της για πολλοστή φορά την πρόσβαλλε για τον τρόπο με τον οποίο ντύνεται.

Σύμφωνα με την Xolilie, η πεθερά της θεωρεί ότι ντύνεται πολύ προκλητικά και αυτό είναι απαγορευτικό για μια γυναίκα παντρεμένη. 

Η πονεμένη νύφη ξεσπάθωσε σε εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού λέγοντας: «Δεν ντύνομαι καθόλο προκλητικά. Απλώς φοράω φούστες και φορέματα πάνω από το γόνατο. Αναφέρεται στο ντύσιμό μου λες και βγαίνω έξω με τα εσώρουχα...»

Όπως ανέφερε αργότερα, ο άντρας της δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον τρόπο που ντύνεται και κατά τη γνώμη της Xolilie, η γνώμη του είναι η μόνη που έχει σημασία.

Kάποιοι από τους ακροατές εξοργίστηκαν με την στάση της πεθεράς, όμως υπήρξαν και αυτοί που προσπάθησαν να δικαιολογήσουν την συμπεριφορά της, όπως φαίνεται στο παρακάτω σχόλιο: 

«Δεν νομίζω ότι η πεθερά σου έχει κακές προθέσεις. Ίσως θέλει να προστατεύσει τη φήμη σου από ανθρώπους που δεν σε ξέρουν ή σε κουτσομπολεύουν για το ντύσιμο σου. Υπάρχει πάντα ένας λόγος. Είναι απλώς μια συμβουλή μιας άλλης μαμάς. Εμείς οι γυναίκες πρέπει να θυμόμαστε ότι ο άντρας που παντρευτήκαμε έχει μάνα. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι μερικοί συμβιβασμοί για να είναι χαρούμενη με την επιλογή του γιου της».

Βέβαια υπήρξαν και αυτοί που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους:

«Ο σύζυγός σου πρέπει να βάλει τη μάνα του στη θέση της. Ό, τι κι αν κάνεις, θα έχει πάντα κάποιο παράπονο μαζί σου. Δεν θα άλλαξει και θα παραμείνει αγενής. Μην δίνεις σημασία. Ζήσε τη ζωή σου ευτυχισμένα με τον σύντροφό σου και αδιαφόρησε.»

Πηγή: ecr.co.za

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v