Βρέθηκε εγκαταλελειμμένο νεογέννητο κοριτσάκι σε χωράφι στον Ασπρόπυργο

Βρέθηκε εγκαταλελειμμένο νεογέννητο κοριτσάκι σε χωράφι στον Ασπρόπυργο

Τις τελευταίες ώρες, κάνει το γύρο του διαδικτύου μια είδηση που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη. Πρόκειται για ένα νεογέννητο μωράκι που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο λίγες μόνο ώρες μετά τη γέννησή του, ενώ οι Αρχές αναζητούν τη μητέρα του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το νεογέννητο κοριτσάκι βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε ένα χωράφι στον Ασπρόπυργο. Ήταν τυλιγμένο με μία κουβέρτα και είχε ακόμα τον ομφάλιο λώρο. Η γυναίκα που το βρήκε περνούσε από το σημείο όταν το άκουσε να κλαίει και ειδοποίησε τις Αρχές. 

Το μωράκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων όπου εξετάστηκε από τους γιατρούς. Ευτυχώς, όπως αναφέρεται, είναι καλά στην υγεία του.

Οι Αρχές αναζητούν τη μητέρα του

Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για να εντοπίσουν την μητέρα του βρέφους και να διερευνήσουν τα αίτια που την έσπρωξαν να το εγκαταλείψει. Σύντομα θα καταθέσει εκ νέου η γυναίκα που το βρήκε, ενώ δεν αποκλείεται η μητέρα του να γέννησε στο σημείο που βρέθηκε το μωρό κι έπειτα να το εγκατέλειψε. 

Οι αστυνομικοί πάντως, ψάχνουν τη μητέρα σε γειτονικά σπίτια και καταυλισμούς στην περιοχή ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η εισαγγελία.

Πηγή: iefimerida.gr

v