Ζευγάρι γέννησε πανομοιότυπα 3δυμα - συμβαίνει 1 στα 200 εκατομμύρια

Ζευγάρι γέννησε πανομοιότυπα 3δυμα - συμβαίνει 1 στα 200 εκατομμύρια

Ένα ζευγάρι στη βρετανία κέρδισε το… τζακ ποτ και γέννησε πανομοιότυπα τρίδυμα κάτι που είναι εξαιρετικά σπάνιο να συμβεί. Για την ακρίβεια, συμβαίνει μία φορά στα 200 εκατομμύρια και οι γονείς των τριών ολόιδιων και υπέροχων μωρών δηλώνουν ενθουσιασμένοι.

Οι River, Beau και Leo γεννήθηκαν στις 16 Ιανουαρίου, δέκα εβδομάδες νωρίτερα από το αναμενόμενο. Τα τρία μικροσκοπικά μωράκια, που γεννήθηκαν με διαφορά έξι λεπτών το ένα από το άλλο, έκαναν τους γονείς τους περήφανους κι ευτυχισμένους!

Το ζευγάρι ξαφνιάστηκα όταν έμαθε στον υπέρηχο των δώδεκα εβδομάδων πως δεν περιμένουν απλά το πρώτο τους παιδί, αλλά τρίδυμα! 

Η 28χρονη Lauren και ο 29χρονος Jack από τη Βρετανία, ήταν ενθουσιασμένοι όταν τα μωράκια τους γεννήθηκαν υγιή με καισαρική τομή, αφού η Lauren μπήκε εκτάκτως στο χειρουργείο πολύ νωρίτερα από την ημερομηνία τοκετού που της είχε δώσει ο γυναικολόγος της.  «Μοιράζονταν έναν πλακούντα, οπότε μας είπαν ότι θα ήταν εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου. Ήμασταν λίγο φοβισμένοι και λίγο νευρικοί» δήλωσε η ευτυχισμένη μανούλα και συμπλήρωσε:

«Όταν μάθαμε ότι περιμένω τρίδυμα, αγχωθήκαμε για το πώς θα τα καταφέραμε με τόσα παιδιά στο σπίτι. Ο άντρας μου είναι μοναχοπαίδι και φανταζόμασταν πως θα κάνουμε μια μικρή οικογένεια. Χρειάστηκαν μερικές εβδομάδες για να επεξεργαστούμε τα νέα, αλλά μετά ενθουσιαστήκαμε!».

Τα δύο αγοράκια έχουν επιστρέψει στο σπίτι με τους γονείς τους, ενώ το κοριτσάκι παραμένει στο νοσοκομείο επειδή χρειάζεται ακόμα αναπνευστική υποστήριξη.  «Ήταν πολύ κουραστικές οι πρώτες εβδομάδες, αλλά τώρα έχουμε βρει τους ρυθμούς μας. Είναι σκέτη τρέλα να έχουμε δύο μωρά στο σπίτι και παράλληλα να πηγαινοερχόμαστε καθημερινά στο νοσοκομείο για να βλέπουμε το τρίτο. Ευτυχώς έχουμε πολλή υποστήριξη, αλλιώς θα ήταν σκέτο χάος η κατάσταση».

Όσο για το πως ξεχωρίζουν τα τρία ολόιδια μωράκια τους, η Loren είπε ότι υπάρχουν διαφορές στο σχήμα των κεφαλιών τους, κάτι που όμως μπορεί να αλλάξει στο μέλλον. 

Ο ευτυχισμένος μπαμπάς, πάλι, δήλωσε πως στην αρχή ανησυχούσε πολύ ως μοναχοπαίδι αλλά τελικά, και με τη βοήθεια των οικογενειών τους, τα καταφέρνουν μια χαρά. «Είμαι πανευτυχής που είμαι ο μπαμπάς αυτών των αξιολάτρευτων μωρών!» συμπλήρωσε ενθουσιασμένος.

Πηγή: mirror.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v