Στα 14 της είπαν ότι δεν θα κάνει ποτέ παιδιά - 14 χρόνια μετά γέννησε το μωρό της

Στα 14 της είπαν ότι δεν θα κάνει ποτέ παιδιά - 14 χρόνια μετά γέννησε το μωρό της

H μητρότητα είναι ένα πανέμορφο δώρο που, δυστυχώς, πολλές γυναίκες πασχίζουν για να αποκτήσουν. Η περίπτωση της Nicole Schultz ξεχωρίζει ωστόσο, καθώς όταν ήταν παιδί διαγνώστηκε με καρκίνο και οι γιατροί της είπαν ότι δεν θα μπορούσε να κάνει παιδιά. Ωστόσο, 14 χρόνια αργότερα τους διέψευσε όλους: γέννησε ένα πανέμορφο αγοράκι και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Η Schultz διαγνώστηκε με καρκίνο μόλις 14 ετών. Στα χρόνια που ακολούθησαν, υπέστη μεταμοσχεύσεις μυελού των οστών, χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Αυτές οι θεραπείες έσωσαν τη ζωή της, ωστόσο οι γιατροί της της είπαν ότι θα ήταν αδύνατο να μείνει έγκυος.

Όπως η ίδια είπε, ήθελε από μικρή οικογένεια, όμως, ήξερε ότι κάτι τέτοιο ήταν απίθανο να συμβεί χωρίς ιατρική παρέμβαση ή κάποιο θαύμα.

Και το θαύμα συνέβη!

Όταν ξέσπασε η πανδημία η Nicole νόσησε και χρειάστηκε να επισκεφτεί το νοσοκομείο. Εκεί ανακάλυψε ότι διένυε την 14η εβδομάδα εγκυμοσύνης! Είχε περάσει ολόκληρο το πρώτο τρίμηνο χωρίς καν να γνωρίζει ή να υποψιάζεται ότι ήταν έγκυος.

Η χαρά η δική της και του συντρόφου της ήταν τεράστια, ωστόσο, φοβόντουσαν πάρα πολύ για την υγεία του μωρού τους και γι' αυτό έκαναν πολλές εξετάσεις, οι οποίες όμως ήταν καλές.

Στις 34 εβδομάδες, όμως, το μωρό της βιάστηκε να έρθει στον κόσμο και έτσι η Nicole έκανε καισαρική τομή. Επειδή το μωρό της γεννήθηκε πρόωρα, οι γιατροί της είπαν ότι θα έπρεπε να μείνει σε θερμοκοιτίδα για ένα μήνα.

Ο γιος της όμως αποδείχτηκε αληθινό θαύμα καθώς έμεινε στην θερμοκοιτίδα μόνο 6 μέρες.

Τώρα μαμά και γιος είναι μαζί σπίτι τους και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Πηγή: mother.ly

v