Η μητέρας της άτυχης 20χρονης ξεσπά: «Το παιδί μου δε γυρίζει πίσω»

Η μητέρας της άτυχης 20χρονης ξεσπά: «Το παιδί μου δε γυρίζει πίσω»

Η άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μπροστά στον σύζυγό της και το μωράκι τους από ληστές, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο για την αγριότητα και τη βαρβαρότητά του. Μεταξύ των θυμάτων αυτής της ιστορίας, εκτός από την άτυχη γυναίκα, είναι το 11 μηνών παιδί της που θα μεγαλώσει χωρίς μητέρα, ο σύζυγός της που πρέπει να διαχειριστεί το χαμό της γυναίκας του αλλά και η μητέρα της Καρολάιν που έχασε από τη μια στιγμή στην άλλη το παιδί της.

Η μητέρα του θύματος, η κυρία Σούζαν, ταξίδεψε από την Αλόννησο όπου μένει μόνιμα με τον άντρα της. Μάλιστα, εκεί μεγάλωσαν την κόρη τους, μέχρι που αποφάσισε να μετακομίσει στην Αθήνα. Η 20χρονη κοπέλα επισκεπτόταν συχνά τους γονείς της στο νησί, μαζί με την οικογένειά της.

Η κυρία Σούζαν έφτασε στην Αθήνα την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η ιατροδικαστική έρευνα προκειμένου να συμπαρασταθεί στον γαμπρό και στο εγγόνι της. Μίλησε για πρώτη φορά για το χαμό της κόρης της σε τηλεοπτική εκπομπή, λέγοντας πως δεν γνωρίζει κάτι παραπάνω και ότι δεν ακόμα δε ξέρει ούτε πότε θα γίνει η κηδεία του παιδιού της. «Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω» είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα με τον πόνο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος φαίνεται πως έφραξε την αναπνοή της κοπέλας με ένα κομμάτι υφάσματος -πιθανότατα μπλούζα- και ταυτόχρονα της έφραξε με τα δάχτυλά του τη μύτη. Στο πρόσωπό της υπάρχουν σημάδια που δείχνουν ότι το θύμα αντιστάθηκε έντονα. Με βάση τα αποτελέσματα της νεκροψίας, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο του στραγγαλισμού. Η ιατροδικαστική διαδικασία είναι σε εξέλιξη, ενώ αναμένονται και νεότερα στοιχεία.

Πηγή:thetoc.gr

v