Γυναικολόγος απαίτησε φακελάκι €500 από ετοιμόγεννη γυναίκα και συνελήφθη

Γυναικολόγος απαίτησε φακελάκι €500 από ετοιμόγεννη γυναίκα και συνελήφθη

Η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό και κανείς γιατρός δεν πρέπει να εκβιάζει τους ασθενείς του προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Υποτίθεται πως έχουμε αφήσει πίσω μας το «φακελάκι» που πριν από μερικά χρόνια ήταν τόσο συνηθισμένο σε βαθμό που μας φαινόταν φυσιολογικό, αλλά όλα δείχνουν πως έχουμε δρόμο μπροστά μας.

Πριν από μερικές μέρες, ένας γιατρός μαιευτήρας και μάλιστα διευθυντής σε νοσοκομείο της Αθήνας, ζήτησε από ετοιμόγεννη γυναίκα φακελάκι ύψους 500 ευρώ για να την ξεγεννήσει. Για την ακρίβεια, απαίτησε τα συγκεκριμένα χρήματα για να κάνει τη δουλειά του!

Ωστόσο, δεν είχε λάβει υπόψη του πως η υπηρεσία Εσωτερικών Υπόθεσεων της ΕΛΑΣ ήταν ενημερωμένη. Τα χρήματα που του έδωσε η έγκυος γυναίκα ήταν προσημειωμένα με αποτέλεσμα οι αρχές να εντοπίσουν και να συλλάβουν το γιατρό. 

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν τον περασμένο Μάρτιο, όταν η εγκυμονούσα επισκέφθηκε για πρώτη φορά τον γιατρό στο γραφείο του. Τότε ήταν που της ζήτησε για πρώτη φορά το ποσό των 500 ευρώ για να της κάνει καισαρική. Και συνέχιζε να της το ζητάει, καθώς της έλεγε ότι τα χρήματα δεν ήταν για εκείνους αλλά και για άλλους γιατρούς που θα απασχολούσαν στην επέμβαση.

Πηγή:thetoc.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v