Μαμά άδειασε το δωμάτιο της κόρης της για να την τιμωρήσει για την ακαταστασία

Μαμά άδειασε το δωμάτιο της κόρης της για να την τιμωρήσει για την ακαταστασία

Κάθε μαμά ξέρει τι είναι το καλύτερο για το παιδί της, ωστόσο κάποιες μέθοδοι πειθάρχησης είναι αρκετά σκληρές και θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν μέχρι και αντιπαιδαγωγικές. Το ίδιο μπορούμε να πούμε και γι΄αυτή τη μαμά που εξαφάνισε όλα τα πράγματα της κόρης της για να την τιμωρήσει για την ακαταστασία της.

Η Tik Toker Holly μοιράστηκε με τους ακολούθους της ένα βιντεάκι στο οποίο έδειχνε το ακατάστατο δωμάτιο της κόρης της, η οποία βρίσκεται στην προεφηβεία. Όπως δήλωσε της έδωσε διορία να καθαρίσει τον χώρο εντός μιας εβδομάδας, όμως το κορίτσι δεν την άκουσε.

Ο τρόπος που βρήκε η Holly για να της δώσει ένα μάθημα, ήταν να εξαφανίσει όλα της τα ρούχα και τα παιχνίδια από το δωμάτιό της. Με λίγα λόγια όσα πράγματα αρέσουν στο παιδί.

«Το μόνο που υπάρχει στο δωμάτιο είναι τα βιβλία και τα παπούτσια της. Εγώ της διαλέγω τι θα φορέσει καθημερινά και είναι υποχρεωμένη να το δεχτεί. Θα πάρει πίσω τα πράγματά της σιγά-σιγά, γιατί βαρέθηκα να φωνάζω για καθαριότητα και εκείνη να μην με ακούει.»

Το βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί περισσότερες από 26 εκατομμύρια φορές και έχει προσελκύσει 4,3 εκατομμύρια επισημάνσεις «μου αρέσει», ενώ αρκετοί είναι αυτοί που χαρακτήρισαν το παιδικό δωμάτιο ως «φυλακή» και θεώρησαν απαράδεκτη την μητέρα.

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v