Μαμά έκανε δώρο στον γιο της προφυλακτικά για τα 16α του γενέθλια

Μαμά έκανε δώρο στον γιο της προφυλακτικά για τα 16α του γενέθλια

Η 33χρονη Τζανίν Άνταμσον καμάρωσε πρόσφατα τον γιο της να γίνεται 16 και θέλησε να μοιραστεί το δώρο που του έκανε με τους φίλους της στο Tik Tok. Οι αντιδράσεις, βέβαια, ήταν ανάμικτες αφού το δώρο ήταν ένα... αυτοσχέδιο κιτ για ασφαλές σεξ.

Αυτό που έκανε η Τζανίν ήταν να φτιάξει ένα καλαθάκι-δώρο που περιείχε 3 διαφορετικά πακέτα προφυλακτικών, 2 είδη λιπαντικού και υγρά μαντηλάκια, όλα τα απαραίτητα δηλαδή για την πανηγυρική είσοδο του νεαρού στην «νόμιμη ηλικία» για συναινετικές σεξουαλικές σχέσεις.

Μιας και η ίδια έμεινε έγκυος πολύ μικρή, η Τζανίν τόνισε ότι ως «νεαρή μητέρα, θέλει να είναι σίγουρη ότι, εάν αποφασίσει να κάνει σεξ, ο γιος της θα παίρνει πάντα προφυλάξεις.»

Όσοι την ακολουθούν στο Tik Tok, διχάστηκαν, με κάποιους να βρίσκουν αυτό που έκανε «ντροπιαστικό» και άλλους να την χαρακτηρίζουν «υπόδειγμα γονιού».

«Έχω πολύ καλή σχέση με τον γιο μου», δήλωσε η μοντέρνα μαμά, «και προσπαθώ τόσο να περνάει καλά μαζί μου, όσο και να κάνουμε συζητήσεις που για κάποιες οικογένειες είναι άβολες. Είμαι, όμως, και πολύ νέα για να κάνω τη νταντά, οπότε έπρεπε κάπως να εξασφαλίσω ότι θα απολαμβάνει το σεξ χωρίς περιττά ρίσκα».

Πηγή: mirror.co.uk
v