«Αγοράστε στα αγόρια σας προφυλακτικά για να ξέρουν τι να κάνουν όταν έρθει η ώρα»

«Αγοράστε στα αγόρια σας προφυλακτικά για να ξέρουν τι να κάνουν όταν έρθει η ώρα»

Η Shagy, μία μαμά τριών παιδιών, ενθαρρύνει με ανάρτησή της στο Tik Tok τους γονείς να αποδεχτούν πως τα παιδιά τους μεγαλώνουν και αλλάζουν. Ισχυρίζεται πως είναι φυσιολογικό και υγιές για τους εφήβους να εξερευνούν το σώμα τους και τη σεξουαλικότητά τους, ενώ συμπλήρωσε πως οι γονείς θα πρέπει να δίνουν στα παιδιά τους προφυλακτικά για να κάνουν «εξάσκηση».

Τί ακριβώς εννοούσε; Με λίγα λόγια, θέλησε να τονίσει πως κάνοντας δώρο προφυλακτικά σε νεαρά παιδιά, τους δίνεις την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τη χρήση τους αλλά και την… ύπαρξή τους! Παράλληλα, τα εξοικιώνεις με το ασφαλές σεξ διώχνοντας την προκατάληψη ότι η ερωτική πράξη είναι κάτι «απαγορευμένο» για το οποίο πρέπει να ντρέπονται. 

Μάλιστα, επισήμανε πως τα προφυλακτικά δεν αρκούν! Καλό είναι τα παιδιά να μάθουν και τους βασικούς κανόνες υγιεινής γύρω από το σεξ: «Σκεφτείτε το λιγάκι… μαζί με τα προφυλακτικά, δίνεις στα παιδιά και μαντηλάκια καθαρισμού, χαρτομάντηλα και λιπαντικά. Έτσι, μαθαίνουν πώς πρέπει να τα χρησιμοποιούν όλα αυτά πριν κάνουν σεξ! Όταν λοιπόν θα έρθει η ώρα να κοιμηθούν πρώτη φορά με τον/τη σύντροφό τους, δεν θα έχουν αμηχανία, θα ξέρουν πώς να φερθούν και το σημαντικότερο θα παραμείνουν ασφαλείς με τη χρήση προφυλακτικού!».

Το βίντεο της Shagy το παρακολούθησαν 248,000 φορές και συγκέντρωσε πάνω από 45,700 likes. Όπως συμβαίνει πάντα, αρκετοί εναντιώθηκαν στις απόψεις της αλλά οι περισσότεροι συμφώνησαν μαζί της. Κάποιος μάλιστα σχολίασε πως είναι καλύτερο να έχεις μία μαμά σαν τη Shagy, παρά κάποια που ντρέπεται να θίξει τέτοια θέματα και αφήνει το παιδί της στην άγνοια. Κι εμείς συμφωνούμε μαζί του!

Πηγή: thesun.co.uk
v