Υπάλληλος εστιατορίου ζήτησε από μαμά να θηλάσει στις τουαλέτες ΑΜΕΑ

Υπάλληλος εστιατορίου ζήτησε από μαμά να θηλάσει στις τουαλέτες ΑΜΕΑ

Ακόμα και σήμερα, εν έτει 2021 θα βρεθούν κάποιοι που θα φέρουν σε δύσκολη θέση μια μαμά που θηλάζει. Ο δημόσιος θηλασμός θεωρείται από κάποιους «αντιαισθητικός» με αποτέλεσμα να προσβάλλουν τη νέα μητέρα που, το μόνο που κάνει είναι ταΐσει το μωράκι της. Αυτό συνέβη και σ' αυτή τη γυναίκα όταν της ζητήθηκε να θηλάσει στις τουαλέτες ΑΜΕΑ.

To απίστευτο σκηνικό συνέβη στη Jessi Ferguson, μιας 23χρονης μαμάς που αποφάσισε να δειπνήσει στο γνωστό εστιατόριο TGI με την μητέρα της και των 8 εβδομάδων γιο της. Επειδή το τραπέζι που καθόταν η οικογένεια ήταν υπερβολικά ψηλό, η νέα μαμά ρώτησε τον υπεύθυνο του εστιατορίου πού θα μπορούσε να θηλάσει το μωρό της.

Η απάντηση ήταν εξοργιστική καθώς ζητήθηκε από τη μαμά να θηλάσει στις τουαλέτες ΑΜΕΑ. Η μαμά της εκνευρίστηκε «Δεν μπορούσα να πιστέψω στα αυτιά μου» είπε.

Η Jessi μη έχοντας άλλη επιλογή πήγε όντως στις τουαλέτες και τάισε το μωρό της. Γυρίζοντας ήταν λυπημένη και το μωράκι της έκλαιγε. Όπως δήλωσε η μαμά της, ήταν η πρώτη φορά που έβγαινε έξω μετά τον τοκετό.

Αργότερα, ο υπεύθυνος του εστιατορίου απολογήθηκε στις δυο γυναίκες για την συμπεριφορά του προσωπικού και προσφέρθηκε να τις αποζημιώσει. Όπως είπε η γιαγιά του μωρού «αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο εγγονός μου έφαγε στις τουαλέτες».

Ήταν μια δυσάρεστη εμπειρία για τις δυο γυναίκες και το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις, ώστε ο εκπρόσωπος τύπου του εστιατορίου να δηλώσει ότι όλες οι θηλάζουσες μαμάδες μπορούν να θηλάσουν όπου θέλουν.

Πηγή: metro.co.uk

v