Γονείς με 8 αγόρια συνεχίζουν να κάνουν παιδιά μέχρι να έρθει… κοριτσάκι!

Γονείς με 8 αγόρια συνεχίζουν να κάνουν παιδιά μέχρι να έρθει… κοριτσάκι!

Όλοι οι γονείς έχουμε τις προτιμήσεις μας στο φύλλο του μωρού πριν γεννήσουμε. Ωστόσο, όταν έρθει στον κοσμο το μωρό μας, το φύλο είναι το τελευταίο που μας νοιάζει αφού «σαν το δικό μας το παιδί δεν υπάρχει άλλο»! Το παρακάτω ζευγάρι έχει 8 αγόρια που δεν τ΄αλλάζει με τίποτα αλλά παράλληλα θα ήθελε και ένα κοριτσάκι.

Ο μπαμπάς του ζευγαριού ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok παρουσιάζοντας την μεγάλη οικογένειά του. Το τελευταίο τους αγοράκι ήρθε στον κόσμο πριν από λίγες ημέρες και ο περήφανος μπαμπάς λέει με καμάρι ότι μπορούν άνετα να φτιάξουν ένα boy band!

Ωστόσο, εκφράζει και το παράπονο της γυναίκας του που θέλει διακαώς και ένα κοριτσάκι αλλά και την επιθυμία της να μην σταματήσουν τις προσπάθειες μέχρι να το αποκτήσουν! Στο βίντεο που ανέβασε μάλιστα, μας σύστησε το νέο μέλος της οικογένειας λέγοντας «όταν η γυναίκα σου πάει επιτέλους για το κορίτσι αλλά έρχεται ακόμα ένα αγόρι!». Ακριβώς δίπλα παρελαύνουν χοροπηδώντας και χορεύοντας τα υπόλοιπα 7 αγόρια της οικογένειας και το σπίτι θυμίζει σχολείο αρρένων. 

Φυσικά, οι γονείς λατρεύουν τα 8 αγόρια τους και είναι πανευτυχείς που τα έχουν αλλά παράλληλα σκέφτονται να συνεχίσουν τις προσπάθειες μέχρι να κάνουν και ένα κοριτσάκι. Τα σχόλια των ανθρώπων που είδαν το βίντεο ήταν ενθαρρυντικά και χιουμοριστικά, επιβραβεύοντας τους γονείς για την επιλογή τους να κάνουν πολλά παιδιά. Δεν έλειψαν κι εκείνοι, βέβαια, που σχολίασαν αρνητικά την επιθυμία του ζευγαριού να κάνει κι άλλο παιδί με την ελπίδα να είναι κοριτσάκι. 

Πηγή: cafemom.com

v