Doukas Summer Camp 2021: Το Καλύτερο Summer Camp της Πόλης σας περιμένει!

Doukas Summer Camp 2021: Το Καλύτερο Summer Camp της Πόλης σας περιμένει!

Το καλύτερο Summer Camp της πόλης έρχεται και φέτος από 28 Ιουνίου και για τρεις εβδομάδες γεμάτες παιχνίδι, διασκέδαση, αθλητισμό και περιπέτεια!

Στο Doukas Summer Camp τα παιδιά από 3 έως 17 ετών θα περάσουν αξέχαστες στιγμές, θα έρθουν σε επαφή με τη ζωή στην ύπαιθρο, τη θάλασσα και την περιπέτεια, θα αποκτήσουν νέες εμπειρίες, θα δημιουργήσουν φιλίες και θα συμμετέχουν σε πολλές αθλητικές δραστηριότητες με την καθοδήγηση έμπειρων καθηγητών φυσικής αγωγής των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.

Τα προγράμματα του Doukas Summer Camp είναι προσαρμοσμένα στις αντίστοιχες ηλικιακές ομάδες που απευθύνονται.

Οι πολύ μικροί μας φίλοι (3-6 ετών) παίζουν και διασκεδάζου με το Play4Fun. Δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες για την προσχολική ηλικία όπως Swimming games στην πισίνα baby του Δαΐς, kids yoga, δημιουργικές δραστηριότητες με Multi Sensory Play, Arts & Crafts, θεματικά parties με αυτοσχεδιασμό και χορό, εκδρομές στη θάλασσα, εξερεύνηση στο δάσος, θεματικά πάρκα και πολλά ακόμα!

Το πρόγραμμα Super Active απευθύνεται σε παιδιά που έχουν ολοκληρώσει την Α’ Δημοτικού και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, αθλητικά παιχνίδια, Ψυχαγωγικές Δραστηριότητες με Arts & Crafts, Water Balloon Painting, Rock Band & Dance Art με τραγούδι και χορό, Εκδρομές στη θάλασσα και σε θεματικά πάρκα, κατασκηνωτικά παιχνίδια στο δάσος και βιωματικές εκπαιδευτικές δράσεις για τα ζώα.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές θα ξετρελαθούν με το Football ειδικά σχεδιασμένο για αγόρια 8-12 ετών! Θα προπονηθούν από πιστοποιημένους προπονητές της UEFA, θα μάθουν τους κανονισμούς του αθλήματος από διακεκριμένους διαιτητές και θα παίξουν ποδόσφαιρο σε γήπεδα 5Χ5 και 11Χ11. Και όχι μόνο! Μέσα στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται επισκέψεις σε προπονητικά κέντρα μεγάλων ομάδων της Super League, συναντήσεις με γνωστούς ποδοσφαιριστές και προπονητές και φιλικοί αγώνες! 

Για τους λάτρεις του αθλητισμού, το πρόγραμμα Sports που απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια 8-12 ετών σκοπό έχει να τα μυήσει σε αθλήματα όπως Volleyball, Basketball, Handball, Badminton, Ξιφασκία, Τραμπολίνο – Ενόργανη Γυμναστική, Baseball – Softball, Tennis, Ping pong, Καράτε, Στίβος, Κολύμβηση, water polo κ.α.

Τις μικρές μας χορεύτριες, το πρόγραμμα Dance (για κορίτσια 8-12 ετών) θα τις μαγέψει! Ballet, Modern & Free Jazz Choreography, Hip-Hop Video Clip, Latin Dance & Ballroom, Cheerleaders Dance, Dancing With A Star και χορευτικές παραστάσεις στο θέατρο Δαΐς είναι λίγες μόνο από τις δραστηριότητες του προγράμματος!

Για τα «περιπετειώδη τυπάκια», έχουμε σχεδιάσει το Adventure (αγόρια και κορίτσια 8-12 ετών) με adventure parks, Go karts, Wipe Out, δράσεις στο βουνό με πεζοπορία ποδηλασία, παιχνίδια επιβίωσης, διαπέραση ιμάντα ισορροπίας, κατασκευές δενδρόσπιτων και πολλές δράσεις στη θάλασσα!

Τέλος, οι έφηβοι (13-17 ετών) έχουν το μοναδικό Teens! Ένα πρόγραμμα πραγματική έκπληξη γιατί τα παιδιά το σχεδιάζουν μόνα τους επιλέγοντας από μια σειρά απίθανων δραστηριοτήτων που ανταποκρίνονται στην ηλικία τους με σκοπό να διασκεδάσουν, να αθληθούν και να δημιουργήσουν φιλίες!

Όλα τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί από Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, εξειδικευμένους Προπονητές και Εκπαιδευτικούς του Σχολείου, περιλαμβάνουν πλήρη διατροφή των παιδιών στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, ασφάλιση ατυχημάτων, δυνατότητα φύλαξης των παιδιών (08:00-09:00), 2 εξορμήσεις την εβδομάδα στη θάλασσα και πολλές δραστηριότητες εντός και εκτός των εγκαταστάσεων του Δαΐς και των Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Παρέχονται επίσης, εκπτώσεις για αδέλφια. 

Το φετινό Doukas Summer Camp θα πραγματοποιηθεί τηρώντας συστηματικά και αυστηρά όλους τους υγειονομικούς κανόνες όπως αυτοί προβλέπονται από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς. 

Έναρξη: Δευτέρα 28 Ιουνίου

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00-16:00 

Εγγραφές – Πληροφορίες:www.doukassummercamp.com  και Τ: 210 6186115

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v