«Ο μπαμπάς μου είναι έξαλλος μαζί μου γιατί δεν θα δώσω στο παιδί μου το όνομά του»

«Ο μπαμπάς μου είναι έξαλλος μαζί μου γιατί δεν θα δώσω στο παιδί μου το όνομά του»

Ειδικά στη χώρα μας το θέμα της ονοματοδοσίας είναι πολύ σημαντικό για την ελληνική οικογένεια. Έχουμε ακούσει πολλές φορές για συμπέθερους να τσακώνονται για το ποιο όνομα θα ακουστεί στην εκκλησία και δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που στο τέλος υποκύπτουν και κάνουν τα χατίρια των παππούδων δίνοντας ένα όνομα που οι ίδιοι δεν θέλουν. Απ' ότι φαίνεται αυτό το φαινόμενο ισχύει παντού!

Ένας μπαμπάς απευθύνθηκε στους χρήστες του Reddit ζητώντας τη συμβουλή τους. Όπως αποκάλυψε με τη γυναίκα του έχουν μια γλυκιά (όπως την χαρακτήρισε!) παράδοση να δίνουν στα παιδιά τους ονόματα που ξεκινούν από το ίδιο γράμμα.

Αυτό έκαναν στα δυο πρώτα παιδιά τους, ωστόσο όταν η γυναίκα του έμεινε έγκυος στο τρίτο παιδί ο πατέρας της έγινε έξαλλος! 

Ήταν ήδη απογοητευμένος με τα ονόματα των πρώτων εγγονιών του και τώρα απαιτούσε το 3ο να έχει το δικό του. Μάλιστα, δεν δίστασε να παραπονεθεί και στους φίλους και συγγενείς του ζευγαριού, φέρνοντάς τους σε δύσκολη θέση,

Πολλοί έσπευσαν να πάρουν το μέρος του ζευγαριού και να καταδικάσουν την συμπεριφορά του παππού ως ανάρμοστη. Ένας χρήστης μάλιστα σχολίασε «Πάρτε του δώρο ένα χρυσόψαρο και δώστε του το όνομά του», ενώ ένας άλλος έγραψε «Αν θέλει οπωσδήποτε κάποιος να πάρει το όνομά του, ας κάνει ένα παιδί ο ίδιος.»

Τέτοια... ευτράπελα ακούμε δυστυχώς και εμείς στην χώρα μας συνεχώς.

Πηγή: mirror.co.uk

v