Για ένα παιδί το σπίτι του παππούδων του είναι το πιο χαρούμενο μέρος στον κόσμο

Για ένα παιδί το σπίτι του παππούδων του είναι το πιο χαρούμενο μέρος στον κόσμο

H σχέση που έχει ένα παιδί με τους παππούδες του είναι ξεχωριστή και περιέχει αμέτρητες αγκαλιές, χατίρια και απέραντη αγάπη. Το σπίτι των γονιών μας είναι το πιο χαρούμενο μέρος στον κόσμο για τα μικρά μας και συμφωνούμε απόλυτα με όσα λέει αυτή η μαμά.

«Το πρώτο πράγμα που έκαναν τα παιδιά μου με το που ξύπνησαν είναι να φτιάξουν τις βαλίτσες τους. Όχι, δεν θα πάμε στην παραλία ή διακοπές, ούτε στη Disneyland. Το μέρος που θα πάμε δεν είναι φανταχτερό και εξεζητημένο. Παρόλα αυτά έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους.

Θα πάμε στο σπίτι των παππούδων τους, όπου θα μείνουν κιόλας - και για τα παιδιά είναι το πιο χαρούμενο μέρος στον κόσμο. Μετά την καραντίνα και τα μέτρα προστασίας, τα μικρά μας δεν χορταίνουν να περνούν χρόνο με τη γιαγιά και τον παππού.

Και φυσικά, τα αισθήματα είναι αμοιβαία και αυτό οι παππούδες φροντίζουν να το αποδεικνύουν καθημερινά. Μέσα από σφιχτές αγκαλιές, συμβολικά δωράκια, τα αγαπημένα τους σνακ και φαγητά. Οι τοίχοι του σπιτιού τους είναι καλυμμένοι με ζωγραφιές του και δεν θα βρεις έπιπλο που να μην έχει οικογενειακές φωτογραφίες.

Όλα όσα μας δίδαξαν οι γονείς μας τώρα τα μαθαίνουν στα παιδιά μας με την ίδια αγάπη και καθόλου άγχος.

Ο χρόνος που περνάνε μαζί είναι πολύτιμος. Για τα παιδιά μας είναι μια περιπέτεια, για μας από την άλλη ευκαιρία για ένα μικρό διάλειμμα ξεκούρασης! Βρίσκονται στα καλύτερα χέρια και χτίζουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις.

Πραγματικά νιώθω ευγνωμοσύνη για την οικογένειά μου. Οι γονείς μας γίνανε οι καλύτεροι παππούδες στον κόσμο και το σπίτι τους είναι και σπίτι των παιδιών μας.

Σας ευχαριστούμε για όλα όσα κάνετε και προσφέρετε. Σας αγαπάμε με όλη μας την καρδιά!»

Πηγή: herviewfromhome.com

v