Γιατί αρέσουν στους άντρες οι γυναίκες με κοντά μαλλιά

Γιατί αρέσουν στους άντρες οι γυναίκες με κοντά μαλλιά

Το έχουμε παρατηρήσει πολλάκις: μια γυναίκα με κοντό μαλλί μπαίνει στο χώρο και αμέσως γυρνάνε δέκα κεφάλια να την κοιτάξουν. Παρόλο που το μακρύ μαλλί θεωρείται σύμβολο της θηλυκότητας, οι άντρες κάτι παθαίνουν με το κοντό! Όσο περίεργο κι αν μας φαίνεται υπάρχουν 4 βασικοί λόγοι για το οποίο συμβαίνει αυτό.

Κάτι... έξω απ' τα συνηθισμένα

Κακά τα ψέματα, τα τελευταία χρόνια οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να μακραίνουν τα μαλλιά τους. Ίσως φταίει η επιρροή των social media όπου όλες έχουν πλούσια μαλλιά που φτάνουν κάτω απ' το στήθος. Δεν είναι λοιπόν να απορεί κανείς που τα κοντά μαλλιά τους κινούν το ενδιαφέρον! Είναι κάτι έξω απ' τα συνηθισμένα και αυτόματα το κάνει ξεχωριστό.

Μια γυναίκα με κοντό μαλλί έχει άλλον...αέρα

Δεν είναι κάθε γυναίκα πρόθυμη να πειραματιστεί με κοντά κουρέματα. Ειδικά αν έχεις μακριά μαλλιά είναι μια δύσκολη απόφαση κι αν την κάνει πράξη σπάνια δεν θα βάλεις τα κλάματα ή δεν θα το μετανιώσεις. Το κοντό θέλει κότσια! Κυρίως όμως να έχεις αυτοπεποίθηση, ότι θα υποστηρίξεις δηλαδή αυτή την επιλογή σου! Στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες που είναι σίγουρες για τον εαυτό τους, γιατί τους βγάζουν έναν δυναμισμό που τους... τρελαίνει.

Αναδεικνύουν τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου τους

Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι σε πολλές επιδείξεις μόδας τα μοντέλα έχουν πιασμένα τα μαλλιά τους πίσω. Αυτό γίνεται για να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Φαίνεται ότι στους άντρες αρέσει πολύ όταν μια γυναίκα δείχνει την ομορφιά της, ακόμα και με τις ατέλειές της. Επιπλέον, η γύμνια του λαιμού είναι ιδιαίτερα ελκυστική!

Εύκολη πρόσβαση... στον λαιμό

Ναι στους άντρες αρέσουν να μυρίζουν τα μαλλιά των γυναικών ή ακόμα και να τα τραβάνε πάνω σε μια παθιασμένη στιγμή, αλλά ακόμα περισσότερο τους ελκύει να φαίνεται ο λαιμός και να έχουν εύκολη πρόσβαση σε αυτόν - χωρίς να μπλέκονται με τρίχες!

v