Βόλταρε με το αμάξι για να κοιμίσει το μωρό κι οι γείτονες την πέρασαν για κλέφτη

Βόλταρε με το αμάξι για να κοιμίσει το μωρό κι οι γείτονες την πέρασαν για κλέφτη

Ένα κόλπο που γνωρίζουν οι παλιές καραβάνες για να νανουρίσουν ένα ανήσυχο μωρό, είναι να κάνουν βόλτες το τετράγωνο με το αυτοκίνητο έως ότου αυτό κοιμηθεί. Το ίδιο προσπάθησε και αυτή η μαμά, μόνο που οι γείτονές της θορυβήθηκαν καθώς την πέρασαν για... διαρρήκτη που παρακολουθεί τα σπίτια τους.

Απ' ότι φαίνεται οι κάτοικοι της συγκεκριμένης γειτονιάς είναι πολύ καλά οργανωμένοι και έχουν μέχρι και δική τους ομάδα στο Facebook για να συζητούν για διάφορα θέματα. Εκεί, λοιπόν, εκφράστηκαν οι πρώτες ανησυχίες για ένα αυτοκίνητο που έκοβε βόλτες με αργή ταχύτητα καθημερινά.

«Αυτό το αυτοκίνητο έχει περάσει 7 φορές έξω απ' το σπίτι μου τα τελευταία 10 λεπτά. Μήπως να καλέσω την αστυνομία;» ρώτησε ένας κάτοικος, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του αμαξιού της μητέρας. Αμέσως, ένας άλλος απάντησε «Ακριβώς αυτό το αυτοκίνητο έκανε το ίδιο χθες. Ρίξτε μια καλή ματιά και πάρτε τον αριθμό πινακίδας!».

Η 29χρονη Karina που είναι και αυτή μέλος στη συγκεκριμένη ομάδα, έπαθε σοκ όταν είδε ότι αυτά τα σχόλια αφορούν το δικό της αυτοκίνητο και αμέσως έσπευσε να καθησυχάσει τους γείτονές της.

«Σας ζητώ συγγνώμη. Αυτή είμαι εγώ. Προσπαθώ να κοιμίσω το 2 μηνών μωρό μου. Φαίνεται ότι νανουρίζεται έτσι...»

H μαμά ανέβασε όλη τη συζήτηση που είχε με τους γείτονες στο Tik Tok προσφέροντας άφθονο γέλιο στους χρήστες και όπως ήταν αναμενόμενο το βιντεάκι της έγινε αμέσως viral.

Πηγή: mirror.co.uk

v