Μαμά ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος στο 6ο παιδί της ενώ βρίσκεται στην εμμηνόπαυση

Μαμά ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος στο 6ο παιδί της ενώ βρίσκεται στην εμμηνόπαυση

Ένα αναπάντεχο και χαρμόσυνο νέο έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή μιας 7μελούς οικογένειας. Η Ryan Renee France είναι μητέρα 5 παιδιών και βρίσκεται στην εμμηνόπαυση. Θεωρούσε, λοιπόν, αδύνατο να μείνει έγκυος. Η ζωή όμως είχε διαφορετική άποψη και έτσι βρέθηκε μπροστά σε μια υπέροχη έκπληξη!

Στα 41 της χρόνια, οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι δεν θα μπορούσε να κάνω άλλο παιδί. Την Ryan όμως αυτό δεν την πείραξε καθώς είχε ήδη 5! Τον Απρίλιο του 2020 μια ξαφνική αδιαθεσία την έβαλε σε υποψίες, οι οποίες μετά από μερικά τεστ εγκυμοσύνης και έναν υπέρηχο επιβεβαιώθηκαν! Ήταν έγκυος στο 6ο της παιδί.

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι η Ryan βρισκόταν ήδη στην εμμηνόπαυση! Ακόμα και οι γιατροί της δυσκολεύτηκαν να το πιστέψουν. 

«Δεν ήξερα πώς να νιώσω με αυτή την εγκυμοσύνη. Δυσκολεύτηκα πολύ συναισθηματικά. Ήταν κάτι που δεν περίμενα! Ως νοσοκόμα άκουγα για άλλες γυναίκες που έγιναν μαμάδες στην εμμηνόπαυση και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Σίγουρα δεν περίμενα ότι να συμβεί σε εμένα» είπε η Ryan σε συνέντευξή της.

Ο Thomas, ο Βενιαμίν της οικογένειας, γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2021. Το ταξίδι της εγκυμοσύνης και η εμπειρία της γέννας ήταν πάρα πολύ δύσκολες. Όπως αποκάλυψε η μητέρα του «Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι. Ο Thomas είναι το μικρό μας θαυματάκι και ολοκλήρωσε την οικογένειά μας με τον καλύτερο τρόπο».

Μάλιστα, η τύχη τα έφερε έτσι όπου η Ryan εκτός από μαμά έγινε... για μια ακόμα φορά γιαγιά, την ίδια περίοδο που γέννησε το 6ο της παιδί! 

Πηγή: thesun.co.uk

v