Πήγαν για τρίτο παιδί μετά τα δίδυμα και... ξαναέκαναν δίδυμα!

Πήγαν για τρίτο παιδί μετά τα δίδυμα και... ξαναέκαναν δίδυμα!

Τα παιδιά πράγματι φέρνουν την ευτυχία και αυτή η μανούλα το ξέρει καλά. Στάθηκε πολύ τυχερή και απέκτησε διδυμάκια με φυσικό τρόπο, χωρίς να μπει στην διαδικασία της εξωσωματικής. Ήθελε ωστόσο, οπωσδήποτε ένα ακόμα παιδάκι! Πού να ήξερε όμως πως η ζωή της επιφύλασσε μια τεράστια έκπληξη...

Η 32χρονη TikToker Katie Clodfelter είναι πολύ δημοφιλής χάρη στα βιντεάκια της περί μητρότητας. Σε ένα από αυτά μίλησε για την ευκολία με την οποία έμεινε έγκυος και μάλιστα, σε δίδυμα!

Παντρεύτηκε το 2016 και το 2018 γέννησε τα δίδυμα αγοράκια της με φυσικό τρόπο και χωρίς εξωσωματική. Ήθελε πολύ όμως ένα ακόμα παιδάκι και το συζήτησε με τον άντρα της, ο οποίος στην αρχή ήταν πολύ διστακτικός. Μετά από 1,5 χρόνο όμως η Katie ήταν μία ακόμα φορά έγκυος.

Αυτό που δεν περίμενε κανείς όμως ήταν ότι περίμενε πάλι δίδυμα! Τώρα είναι μαμά 4 παιδιών και όλα είναι κάτω από 3 ετών.

O σύζυγός της ο Greg ήθελε μόνο δυο παιδιά ενώ η Katie τέσσερα. Συμβιβάστηκαν στο να κάνουν τρία όμως η ζωή τους χάρισε ακόμη δυο πανέμορφες κόρες. 

Σύμφωνα με τους γιατρούς η περίπτωση της Katie Clodfelter είναι εξαιρετικά σπάνια, ειδικά χωρίς τη βοήθεια της εξωσωματικής!

Πηγή: thesun.co.uk

v