Μαμά ταΐζει το μωρό της σαν να ήταν σπουργίτι - του δίνει μασημένη τροφή

Μαμά ταΐζει το μωρό της σαν να ήταν σπουργίτι - του δίνει μασημένη τροφή

Η Alice Bender, μια νέα μαμά 21 ετών από την Αριζόνα των ΗΠΑ, δημοσίευσε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο ΤikTok ένα βίντεο, που έχει πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές, και στο οποίο δείχνει τον μοναδικό τρόπο που ταΐζει το μωρό της. Η ανάρτηση της ωστόσο, δίχασε τους χρήστες... 

Η νέα μαμά και ο σύζυγός της δημοσιεύουν τακτικά βίντεο για τη ζωή τους και την προσέγγιση ενός βίγκαν, ολιστικού τρόπου ζωής με τα παιδιά. Στο συγκεκριμένο φαίνεται το μικρό της να κάθεται στο καρεκλάκι της κουζίνας και να περιμένει την μαμά του να το ταΐσει.

Το στιγμιότυπο δείχνει την Alice να παίρνει ένα μήλο και να μασάει μικρές μπουκιές, τις οποίες αργότερα φτύνει πάνω στο τραπεζάκι της καρέκλας. Το παιδί αμέσως τις αρπάζει και αρχίζει να τις τρώει.

@comingupfern

#momsunder25 #blw #10monthsold #lifeoffern #babyfern #fernapollo #crunchymom #eatmorefruit #veganbaby #frugivorebaby

♬ Sorry I dont treat you like a goddess - Peyton Eberle

Το βίντεο απέσπασε πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές, ωστόσο δίχασε τους χρήστες που κάποιοι το βρήκαν εντελώς αηδιαστικό, ενώ άλλοι το θεώρησαν φυσιολογικό. Ένας χρήστης σχολίασε «Μεταφέρεις τα βακτήρια του στόματός σου στο μωρό σου», ενώ ένας άλλος «Γιατί δεν μπορείς απλά να το κόψεις μπουκίτσες με μαχαίρι!».

Ωστόσο, πολλές μαμάδες έσπευσαν να υπερασπιστούν την Alice και σχολίασαν πώς έκαναν το ίδιο πράγμα όταν τα παιδιά τους ήταν μωρά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v