Μαμά βρήκε το τέλειο κόλπο για να ξέρει πότε τα παιδιά της λένε ψέματα

Μαμά βρήκε το τέλειο κόλπο για να ξέρει πότε τα παιδιά της λένε ψέματα

Αν και τα παιδιά δεν είναι και οι καλύτεροι ψεύτες τους κόσμου, δεν θα έβλαπτε να έχουμε έναν τρόπο να ξέρουμε ότι λένε ψέματα τη στιγμή ακριβώς που τα ξεστομίζουν. Αυτό σκέφτηκε και αυτή η μανούλα του TikTok και βρήκε το τέλειο κόλπο, το οποίο μοιράστηκε με όλους όσους την ακολουθούν.

Για να ξέρει πότε τα παιδιά της ψεύδονται, η Βικτόρια τους έχει πει ότι κάθε φορά που λένε ψέματα, στο μέτωπό τους εμφανίζεται ένα αστέρι που μόνο οι μεγάλοι μπορούν να δουν. Από τότε, τα παιδιά της καλύπτουν το μέτωπό τους κάθε φορά που της λένε ένα ψέμα κι έτσι ξέρει ότι θέλουν να την εξαπατήσουν και δρα αναλόγως.

Οι υπόλοιποι γονείς στο TikTok λάτρεψαν την ιδέα της Βικτώρια. Μια μαμά, μάλιστα, είπε ότι κάνει κάτι παρόμοιο, αφού έχει πει στα παιδιά της ότι με κάθε ψέμα η μύτη τους κουνιέται κι έτσι αυτά καλύπτουν πλέον τη μύτη τους.

«Ενδιαφέρον», σχολίασε κάποια άλλη μαμά, «λέτε ψέματα στα παιδιά σας για να σταματήσουν να σας λένε ψέματα!»

Άλλοι γονείς συνεισέφεραν τα δικά τους «χρηστικά» ψέματα.

Ένας μπαμπάς αναγκάστηκε να πει στον γιο του ότι μαγειρεύει μόνο συνταγές που του έδωσε ο σπάιντερμαν για να τρώει τα λαχανικά του. Ένας άλλος έπεισε τα παιδιά του πως το αμάξι δεν κουνιέται αν δεν έχουν βάλει όλοι ζώνες.

Και φυσικά, κάποιος θυμήθηκε το κλασικό ψέμα όλων των γονιών, όταν δεν θέλουν να μοιραστούν αυτό που τρώνε με τα παιδιά τους: «Δεν θα σου αρέσει γιατί είναι καυτερό.»

Πηγή: kidspot.com.au

v