Έσωσε τη ζωή της δίδυμης αδερφής της και της χάρισε το πολύτιμο δώρο της μητρότητας

Έσωσε τη ζωή της δίδυμης αδερφής της και της χάρισε το πολύτιμο δώρο της μητρότητας

Είναι συνηθισμένο τα δίδυμα αδέρφια να είναι πολύ αγαπημένα μεταξύ τους και μοιράζονται έναν πολύ δυνατό συναισθηματικό δεσμό. Αλλά αυτός της Billie Jo Rose και της Bobbie Jo Sullivan είναι ακόμα πιο ισχυρός.


Όταν ήταν 7 ετών, η Billie διαγνώστηκε με λευχαιμία. Όταν χρειάστηκε κατεπειγόντως να κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών, η αδερφή της που ήταν συμβατή δότρια δεν το σκέφτηκε δευτερόλεπτο και έσπευσε να τη βοηθήσει.

Η μεταμόσχευση στέφθηκε με επιτυχία και η μικρή τότε Billie μπόρεσε να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Μέχρι που 25 χρόνια αργότερα διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού σε δεύτερο στάδιο. Τα άσχημα νέα διέλυσαν ψυχολογικά και τις δυο αδερφές.

«Ένα πράγμα σκεφτόμουν διαρκώς...Γιατί; Γιατί όλα σε εκείνη; Γιατί να μην μπορώ να πάρω λίγο από τον πόνο της» δήλωσε η Bobbie σε συνέντευξη που έδωσε.

Η Billie ξεκίνησε τις χημειοθεραπείες και έκανε διπλή μαστεκτομή προκείμενου να αποφύγει τα χειρότερα στο μέλλον. Ήθελε πολύ να γίνει μητέρα, όμως, πάλευε με την υπογονιμότητα και όλες οι προσπάθειές της απέτυχαν.

Σύμφωνα με την ενδοκρινολόγο της ήταν σαφές ότι η λειτουργία των ωοθηκών της είχε υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά από τη χημειοθεραπεία και έπρεπε να εξετάσει την εναλλακτική της δωρεάς ωαρίων.

 

Η αδερφή της για άλλη μια φορά χωρίς κανένα δισταγμό προσφέρθηκε να τη δώσει τα δικά της. Η Billie κατάφερε να μείνει έγκυος σχεδόν αμέσως και λίγους μήνες αργότερα, έφερε στη γιο τον μονάκριβό της.

Η ιστορία τους είναι συγκινητική και αποδεικνύει ότι η αδελφική αγάπη είναι πολύ δυνατή.

Πηγή: cafemom.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v